´Kun luovuus saa minusta yliotteen, yllättää lopputulos itsenikin!´

Kazurina Handmade - Uniikit käsintehdyt korvakorut uniikille tyypille!

Mielikuvituksen lennosta, luovuuden viemästä
valmistuu uniikkeja koruja.
Sinulle, joka arvostat omalaatuisuutta!

Ei kelloa, ei aikaa, ei tilaa - tässä tunne, joka minut valtaa, kun luovuuden "flow" saa minut valtaansa. Mielikuvitus, luomisen ilo, näppituntuma sekä uteliaisuus ovat kaikki osia sieluani ja sydäntäni. Ne ovat itse korujen tuotantoprosessissa tärkeimmät työvälineeni. Materiaalia pitää haastaa, rajoja kuuluu rikkoa, vielä vähän edemmäs, vieläkin hivenen ... millaisiin ulottuvuuksiin ne minut voivatkaan viedä?

Polkuni kasvaa ja levenee, välillä tulee mutkia matkaan, mutta matka jatkuu kohti uusia tavoitteita. Minulla on yleensä alusta alkaen ja työn kuluessa selvä visio, jota olen toteuttamassa. Silti lopputulos saattaa yllättää. Tällaisessa tapauksessa on luovuuteni saanut minusta yliotteen, ja sen vaikutuksen alaisena tapahtuu vaikka mitä.

Välillä pidän pienen tauon, pysähdyn ja annan uusien ideoiden levätä ja sulautua yhteen ajatuksissani toteutuakseen myöhemmässä vaiheessa.

Materiaalina käytän kierrätysmateriaaleja, nahkaa, polymeerimassaa, erilaisia
värisekoituksia, sekä muita sopivia materiaaleja. Kaikki metalliosat ovat kirurgin terästä.

 

Sublimaatio- /printtitekniikka

Sublimaatiotekniikassa käytetään sublimaatioon tarkoitettua printteriä sekä siihen erikseen kuuluvia musteita ja papereita. Sublimaatioprintterillä voi valmistaa printtejä esim. omistaa värityksistä, kuoseista ja maalauksista. Tulostettu kuva siirretään materiaaliin lämpöprässillä ja kiinnityksen jälkeen värit ovat pysyviä. Sublimaatiopainantaa voi tehdä erilaisille pinnoille, kuten posliinille, lasille, kankaille jne. 

Vain taivas on rajana!

 

Tutustu, rakastu, tilaa!

 

Uniikit kotimaiset käsin valmistetut korvakorut kierrätysnahasta! Uniikit kotimaiset käsin valmistetut korvakorut kierrätysnahasta! Uniikit kotimaiset käsin valmistetut korvakorut kierrätysnahasta!

1 kommentti

  • Pia K / Pian ja nopeasti,

    Hurjan kauniita koruja teet <3

    Kiva kuulla vähän tekniikastakin!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua