Postitus pakettina 4,90 € - Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Tietosuoja- ja asiakasrekisteriasiaa

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

LOV!T kerää joitain yhteystietojasi palvellakseen paremmin! Käyttämällä palvelujamme, olemalla meihin yhteydessä ja/tai tilaamalla tuotteitamme hyväksyt, että käsittelemme henkilötietojasi. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi alla olevan selosteen sekä voimassaolevien lakipykälien mukaisesti.

Sinulla on oikeus tietää, mihin luovuttamiasi henkilötietoja tallennetaan ja käytetään. Tässäpä siis Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.11.2020.

1. Yrityksen asiakasrekisterin rekisterinpitäjä ja vastaava yhteyshenkilö 

LOV!T, Emilia Ikäheimonen
info@lovitkauppa.com
www.lovitkauppa.com
p. 0402206429

Lisätietoa rekisteristä ja sen käytöstä saat olemalla Emiliaan yhteydessä sähköpostitse.

2. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

LOV!T kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja seuraaviin käyttötarkoituksiin:

* asiakassuhteen hallinta, asiakaspalvelu ja yhteydenottoihin vastaaminen
* palveluiden ja tuotteiden kohdentaminen, myynti, käytön seuranta, analysointi ja kehittäminen
* asiakas-, mielipide. ja markkinatutkimukset sekä tilastolliset tarkoitukset
* liiketoiminnan kehittäminen
* markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen ja kehittäminen

Rekisteritietoja voidaan käyttää LOV!T:in ja asiakkaan tai potentiaalisen asiakkaan väliseen markkinointiin (mukaan lukien sähköiseen suoramarkkinointiin) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

3. Rekisterin tietosisältö

Keräämme tietojasi lähinnä sinulta itseltäsi mm. kotisivumme kautta tapahtuvien yhteydenottojen ja tarjoamiemme palveluiden/tuotteiden tilausten ja toimitusten, sekä seurannan yhteydessä. Voimme kerätä tietoja myös puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, tapaamisissa tai muissa tilanteissa, joissa itse luovutat tietosi.

Itse antamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivustollamme tietoa myös evästein sivustomme ja palveluidemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Rekisteriin tallennettavia tietoja voivat henkilötietojen keräystavasta ja-paikasta riippuen olla: 

* nimitiedot
* sähköpostiosoite
* puhelinnumero
* verkkoyhteyden IP-osoite
* sosiaalisen median tunnukset/profiilinimet
* tieto tilatuista tai sinua kiinnostavista palveluista/tuotteista
* laskutustiedot
* muut asiakassuhteeseen ja sen ylläpitoon sekä tilattuihin palveluihin/tuotteisiin tarvittavat tiedot

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.

Pyrimme päivittämään asiakasrekisteriä säännöllisesti ja poistamaan lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

4. Tietosuojauksen periaatteet ja tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Tietojasi käsittelee pääsääntöisesti vain LOV!T:in henkilökunta palvellakseen sinua, vastatakseen pyyntöihisi ja toimittaakseen tilaamasi palvelun/tuotteen. 

Voimme luovuttaa tietoja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, kuljetus- ja kirjanpito-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. 

Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi tai lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Tietojasi ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle  

5. Tietojen antaminen, tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Mikäli et anna meille henkilötietojasi tai salli niiden käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisin periaattein, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua haluamallasi tavalla. Jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille tietojasi.

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

6. Evästeet

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustomme ja palvelujemme käyttäjille.

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa.

Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta.