Jaatko intohimomme käsitöihin? Onko harrastus aiheuttanut jo ylijäämää kotivarastoon? Onko sinulla tuote, jonka haluaisit tuoda jokaisen käsityötä arvostavan tietoisuuteen tai haluaisitko testata tuotteesi kysyntää tai laajentaa sen markkinoita kaikkialle Suomeen? Haluaisitko ansaita hieman lisätienestejä taidoillasi? Haluaisitko myydä itse tekemiäsi koruja, vaatteita, kestotuotteita, sisustusesineitä, neulomuksia tai mitä tahansa muuta pienkäsitöiksi laskettavaa?

LOV!T Käsityöverkkokauppa on täysin uudenlainen markkinoitu ja hakukoneoptimoitu kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa käsityön tosiharrastajille ja pienyrittäjille mahdollisuuden myydä tuotteitaan ja saada näkyvyyttä osana isompaa käsityöyhteisöä.

Tervetuloa mukaan LOV!T-myyjien joukkoon! 

MITEN HOMMA TOIMII? 

Toiminta on tehty helpoksi, lähetät vain tuotteesi meille, me hoidamme kaiken muun puolestasi! 

Koska ajatuksena on tarjota kotimaista käsityötä arvostaville ostajille mahdollisuus hankkia erilaisia ja eri tekijöiden tuotteita yhdestä osoitteesta, yhdellä toimituksella, kokoamme käsityöt näppärästi omalle pajallemme Helsingin Myllypuroon. Sinun tarvitsee vain lähettää (tai muutoin toimittaa) tuotteesi meille, täyttää valmis tuotetietolomake (materiaalitiedot ja käyttö-/huolto-ohjeet sekä hinta) meille ja jäät odottelemaan myyntivoittojasi. 

Homma toimii siis ´kirppispöytä-henkisesti´ täyspalveluna.

Hinta sisältää aina:
* tuotteiden kuvaamisen
* esillepanon verkkokauppaan tuotetietoineen
* markkinoinnin (hakukoneoptimoidut tuotekortit, maksettu some- ja Google-mainonta, muutama somenosto sekä halutessasi blogipostaus sinusta ja tuotteistasi)
* myynti- ja asiakaspalvelun (hyväksi kehutun)
* pakkaamisen ja postittamisen ostajalle

Myyntihinnan päätät tuotteillesi itse, mutta otathan hinnoittelussa huomioon LOV!T osuuden, sekä ALVin (24 %), joka tulee sisältyä jokaisen tuotteen hintaan. Ilman Y-tunnusta myyvien myyjien myyntivoitot tilitetään aina laskutuspalvelun kautta, jolloin lain vaatimat verot ja kulut hoituvat helposti puolestasi. Ohjeet laskutuspalvelun käyttöönottoon saat tarvittaessa LOV!Tilta. Voit tutustua laskutuspalvelujen toimintaan esimerkiksi Finjobin sivuilla.

Tuotteiden myyminen on myyntijaksohinnoiteltua ja myyntijaksosi alkaa siitä hetkestä, kun kaikki on valmista ja kaikki tuotteet on laitettu esille verkkokauppaan.

MITÄ SE MAKSAA?

Myyntipaikka LOV!Tilla kustantaa 1) kiinteän aloitushinnan, joka sisältää tuotteidesi kuvaamisen ja esillepanon kuvauksineen, oman myyntisivusi perustamisen. Samaan hintaan sisältyy tuotteiden näkyvyys LOV!Tin uutiskirjeissä, somekanavissa ja verkkokaupassa, sekä asiakaspalvelu, pakkaaminen ja postittaminen asiakkaalle. Kiinteä hinta sisältää 20 tuotetta, jotka tulee olla asetettavissa max. 8 eri tuotekortille verkkokauppaan. Erilaisia tuotteita voi siis olla valikoimissa max. 8 kpl ja näistä kahdeksasta tuotteesta voi olla varastossa useampi kappale tai erilaisia väri-/koko-/mallivariaatioita aina 20 tuotteeseen saakka. Kiinteän hinnan lisäksi toteutuneista myynneistä peritään 2) myyntiprovisio, jolla katetaan verkkokaupan ylläpitämisestä aiheutuvat kulut sekä maksupalvelujen tarjoajien vaatimat provisiot. 

12,90 € / kk, minimilaskutus 4 kuukautta, maksetaan ennen myyntiajan aloittamista

Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnasto voimassa toistaiseksi. 

Myyntipaikan kiinteän hinnan lisäksi ottaa LOV!T 16 % provision toteutuneista myynneistä. Myyntivoitot tilitetään laskutuspalvelun kautta ja voitoista pidätetään lainmukainen vero oman verokorttisi mukaan. 

Huomaathan, että pienyrittäjille on olemassa oma kumppanuussopimuksensa. Olethan meihin yhteydessä, jos haluat kuulla lisää jälleenmyyntipaikoista LOV!Tilla!

Olisitko valmis tienaamaan taidoillasi LOV!Tin täyden palvelun verkkokaupassa? Mitä tuotteita sinun pajallasi syntyy? 

Jos kiinnostuksesi heräsi, laita meille viestiä, kerromme mielellämme lisää!

Tervetuloa mukaan!

 

´Kiinnostuin LOV!Tista, koska tuore käsitöiden verkkokauppa vaikutti niin lämminhenkiseltä ja kaupan omistaja Emilia niin innostuneelta ja aidosti asiaan vihkiytyneeltä! Mikäpäs sen parempi lähtökohta yhteistyökumppanuudelle, kuin kaksi asialleen omistautunutta käsitöiden ystävää!´ -Mia, Tmi mokomia

Jätä meille viestiä

Autamme mielellämme niin ihanien tuotteidemme, kuin myyjäkyselyjenkin tiimoilta! Jätä viestisi ja yhteystietosi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Pre-loader