Tervetuloa LOV!Tille!

LOV!T - Rakkaudella omin käsin! 

  

Jos jostain on koronaa kiittäminen, niin yhdestä asiasta, LOV!Tista! No ehkä kahdesta, koska ilman matkustusrajoituksia ei olis päädytty lomailemaan ihanaan Suomen Lappiin, mutta se on toinen tarina. 

Korona laittoi uusiksi arjen, työelämän, haaveet, unelmat ja suunnitelmat, mutta iloksemme ja onneksemme nousi feeniksin lailla kaiken kurimuksen keskeltä LOV!T.

LOV!Tin takana olen minä, Emilia, moi vain!

Olen viimeiset 9 vuotta työskennellyt kansainvälisessä matkailuyrityksessä, pääsääntöisesti markkinoinnin parissa. Kuten arvata saattaa ja kuten monille saman alan parissa puuhastelleille on valitettavasti käynyt, tapahtui se ikävin mahdollinen. Konkurssi ja työttömyys. Painoin paniikkinappia ja aloin metsästämään hommia matkailun tai markkinoinnin parista. Jokainen arvannee, että toinen näistä oli aika nopeasti poissuljettu listoilta. Eräänä iltana päivän stressattuani kyseenalaisti 8-vuotias poikani iltapalapöydässä stressini. ´Äiti, nythän sinä voisit kans miettiä, mitä sinä ihan oikeasti haluaisit tehdä työksi?´. 

Tiesinhän minä, mutta jo sen ääneen sanominen oli pelottavaa. Halusin tehdä käsilläni, ansaita intohimollani käsitöihin ja tarjota muillekin kotikäsityöntekijöille mahdollisuuden tehdä samoin. Ajatusta pyöritellessäni, alkoi nettiselaimet olla avointen työpaikkailmoitusten sijaan enemmän ja enemmän täynnä ´näin perustat verkkokaupan´, ´mitä tarvitset toiminimen perustamiseen?´, ´mistä asiakkaita verkkokauppaan´ ja ´mitä ottaa huomioon, kun ryhdyt yrittäjäksi´ -sivuja. 

Ajatus pelotti, mutta tiesin, että katuisin, jos en nyt antaisi itselleni mahdollisuutta ja yrittäisi. Syntyi LOV!T - rakkaudella omin käsin. 

Suomessa on uskomaton määrä häikäisevän taitavia käsityöläisiä, jotka puuhastelevat lähinnä omaksi iloksi sekä ystäviä ja lähipiiriä kädentaidoillaan ilahduttaakseen. Liian usein kotipajailusta syntyviä taidonnäytteitä kuitenkin jää piiloon pöytälaatikoiden ja piironkien pohjalle, eikä koskaan näe ansaitsemaansa päivänvaloa. Tai vaihtoehtoisesti kädet syyhyäisi päästä tekemään jotain, mutta jokainen tuttu ja tutun tuttu on saanut omat kappaleensa, eikä enää tiedä, kenelle tekisi. LOV!T on kotikädentaitajien kauppapaikka, jonka avulla kotipajoissa syntyneet aarteet pääsevät kokemaan ansaitsemansa ihailun ja ilahduttamaan tuhansia ja taas tuhansia kotimaisen käsityön arvostajia. ´Osaajilta ostajille, taitajilta tarvitseville´, kuten LOV!Tin pajalla hoetaan!

Tämä blogi tulee keskittymään kotimaisiin kädentaitajiin ja heidän tuotteisiinsa. Pääsen kuulemaan uskomattoman inspiroivia tarinoita, jotka haluan jakaa eteenpäin teille mukanaeläjille, tietysti aina tekijän omalla luvalla! 

I just LOV!T!

- Emilia

 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua