Yli 50 kotimaista brändiä yhdessä osoitteessa, tilattavissasi yhdellä toimituksella! Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!*

LOV!T-blogi

 • Kasvivärjäämisessä viehättävät kemikaalittomuuden ja ekologisuuden lisäksi luonnonläheiset ja murretut sävyt

  Uusimpana "aluevaltauksenani" on tullut kasvivärjäys ja ekoprinttaus, joihin hurahdin aivan täysin keväällä -21. Kasvivärjäämällä ja ekoprinttaamalla saatavat luonnonläheiset ja murretut sävyt, kemikaalittomuus ja ekologisuus viehättää. Puhumattakaan metodien yllätyksellisyydestä! Koskaan ei voi täysin varmaksi tietää, mitä sieltä värjäyspadasta tai höyrytyskattilasta paljastuu!
 • Yritykseni tarina alkoi halusta suunnitella koruja, jotka erottuisivat muista

  Jos voittaisit lotossa ostaisin isomman talon jossa olisi enemmän huoneita ja saisin mm. oman ison korustudion, lisäksi avaisin kivijalkapuodin ja jättäytyisin päivätöistä pois pyörittääkseni korubisnestä täysipäiväisesti.

 • NataMo lahjoittaa jokaisesta myydystä kynttilästä 1 € mehiläisten hyväksi!

  Mehiläisvahakynttilä on ympäristöystävällinen ja kaunis vaihtoehto steariini- ja parafiinikynttilälle. Idea kynttilöiden valmistamiseen on syntynyt rakkaudesta sisustamiseen ja käsillä tekemiseen. Olen aina haaveillut, että saisin luoda itse jotain kaunista. Käsintehdyt lahjat ovat mielestäni myös se paras tapa sanoa, että rakastaa jotakuta.
 • ´Kun tekemisen flow iskee päälle, voi työhuoneessa vierähtää koko päivä´

  Kun uusi idea löytyy ja tekemisen flow iskee päälle, saattaa työhuoneessa vierähtää koko päivä aamusta iltamyöhään. Onneksi taukoliikunnasta pitää huolta kaksivuotias jackrussellinterrieri, yrityksen laaduntarkkailija ja liikuntavastaava Otto Armas.
 • Bupu-yrittäjälle tärkeimpiä ovat läpinäkyvyys, luotettavuus sekä omaperäisyys!

  Osa koruista on suunniteltu tietokoneella, osan olen maalannut ensin paperille, josta kuvat on skannattu koruihin. Kaverit -korusarjan suunnittelussa on ollut mukana 10-vuotias tyttäreni.
 • Väylän tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saisi tekemästään työstä asiallisen palkan!

  Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, joka työllistää kehitysvammaisia työntekijöitä oikeisiin palkkatöihin. ´Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saisi tekemästään työstä asiallisen palkan. Tämä on tärkeää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain 2 prosenttia on palkkatöissä ja tuhannet tekevät työtä palkatta.´ -sanoo Iiris Mikkilä, Väylän toiminnanjohtaja.
 • Askartelu- ja käsityöskenen uusimpia tuulia on monipuolinen nahkaa muistuttava paperi, joka kestää vettä ja sopii mm. ompeluun

  Käytössä nahkapaperia voi käsitellä lähestulkoon nahkan tavoin. Nahkapaperia voi ommella, maalata, liimata ja jopa pestä, eli se kestää hyvin käyttöä ja aikaa. Monille tulee yllätyksenä se, että nahkapaperi kestää myös vettä - ominaisuus, joka tarjoaa jälleen lukuisia uusia käyttötarkoituksia. 
 • Näyttävä kaulariipus käsin valmistetulla lasihelmellä on taiteellisen sisarusparin yhteinen taidonnäyte

  Alfåns valmistaa lasihelmen, Elwira viimeistelee riipuksen. Lopputuotteena on sisarusparin yhdessä valmistama uniikki kaulariipus, ajattoman kaunis yksittäiskappale, joka varmasti erottuu massasta!
 • Lalunatic designin Jelena tietää, mitä on hullaantua asioista, jotka todella merkitsevät

  Mie olen Jellu, käsillä tekemistä rakastava kuuhullu Etelä-Karjalasta.  
  Lalunatic.designin parissa olen puuhaillut vasta reilun vuoden, mutta käsitöitä on tullut tehtyä niin kauan, kuin muistan. Ehkä se on veressä, sillä niin mie, kuin myös äitini olemme tekstiiliartesaaneja ja isäni osaa käsitellä puuta ainakin omasta mielestäni paremmin kuin kukaan.
 • Niramuchu Art & Designin hyönteiskorusarjassa yhdistyy luonnon viehätys, herkkyys ja mystisyys!

  Piirtäminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja olenkin harrastanut sitä lähes koko ikäni. En koskaan ajatellut, että haluan tehdä siitä työn, mutta ajan saatossa ajauduin kuitenkin kokeilemaan sitä yrittäjyyden parissa. Ensisijaisesti suunnittelen tuotteita, jotka ovat persoonallisia ja itseni näköisiä.
 • Jiabellan Johannan yrittäjähenkisyys oli selvää jo lapsena

  Piirrän, suunnittelen, tulostan, leikkaan ja paketoin tuotteeni itse pienessä työhuoneessa kotonani. Inspiraation tuotteisiin saan yleensä lähiympäristöstä, mutta myös lähipiiriltä tulee ideoita ja ehdotuksia. Pyrin toimimaan ekologisesti mm. kierrättämällä ja miettimällä, miten voisin tehdä asiat ympäristöystävällisemmin. Arvojani ovat lisäksi ystävällisyys ja rehellisyys.
 • Innovaatioringistä pienyrittäjiksi - Superpompuloiden tyttönelikko

  Kaikki lähti liikkeelle vuonna 2019 syksyllä Oamkin Terwa akatemiasta. Istuimme Valkiaisjärvellä mökkipajassa ringissä, innovoimme ja mietimme yhd...