Postitus pakettina 4,90 € - Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

LOV!T-blogi

 • Yksinkertaiset ja ymmärrettävät ohjeet villasukkien neulomiseet

  Helppoakin helpompi ohje perusvillasukkien neulomiseen! Moni on viimeaikoina suunnitellut villasukkien neulomista, mutta liian usein hanke kariutuu riittävän yksinkertaisten villasukkaohjeiden puutteeseen tai niiden yksinkertaisimpienkin monimutkaisuuteen! Näillä ohjeilla onnistuu aloittelijakin!!
 • Mielenkiinto voitti pelon - KUUHAN syntyi Tanja-Reetan hypystä tuntemattomaan!

  Käsillä tekeminen on aina ollut minulle luontaista ja saan ihan mieletöntä hyvää oloa ja onnistumisen tunnetta siitä, kun näen kätteni jäljen. Yrittäjyys on kiehtonut minua jo pitkään, mutta rohkeus hypätä tuntemattomaan on puuttunut. Viime marraskuussa monien edeltävien vaiheiden jälkeen mielenkiinto kuitenkin voitti pelon ja yritys nimeltään KUUHAN syntyi.
 • Samaskoru tarjoaa luonnonmukaisia koruvaihtoehtoja jokaiseen makuun

  Samaskorun vanerikorut valmistetaan Samaskorun omalla pajalla Joensuussa. Leikkaaminen tapahtuu laserilla, joka jättää koruihin aluksi ominaisen tuoksun, mutta joka hälvenee itsestään pian.
 • Erilaisten tekniikoiden ja materiaalien yhdistäminen koukutti Lauran korumuotoilun maailmaan!

  ´Korujen maailma alkoikin viedä enemmän ja enemmän mennessään ja kiinnostuin erilaisten materiaalien ja tekniikoiden yhdistelystä. Erityisesti kierrätys -ja luonnonmateriaalien käyttäminen koruissa alkoi viehättää. Haluankin osoittaa, että myös ylijääneistä ”roskista” ja hukkapaloista voi loihtia upeita koruja.´
 • Johannan P.S. Never Stop Smiling -blogi keskittyy elämän positiivisuuteen

  Smiling Design sai nimensä kohta kuusivuotiaan blogini P.S. Never Stop Smiling nimestä. Tuntui loogiselta jatkaa samalla linjalla, kun brändini oli jo pitkään kulkenut blogin nimen alla. Blogini keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämän positiivisiin puoliin, joten niistä myös yritystoiminnassani on kyse – halusta tuoda maailmaan ripaus lisää iloa ja valoa korujen muodossa. Ihan parasta olla osa LOV!T-verkkokauppaa ja tätä osaajien joukkoa!
 • Milla iloitsee voidessaan luoda kaunista ja persoonallista myös muille!

  Ompeluharrastus on äärettömän tärkeä osa elämääni. Tykkään kauniista kankaista ja niistä syntyvistä vaatteista. Olen onnellinen siitä, että osaan luoda kankaista kaunista, käytännöllistä ja persoonallista myös muille!
 • Piece of Jeansin Moona loi aivan uudenlaisen ekologisen farkkubrändin

  Omana tavoitteenani on ollut, että tuotteiden käytännöllisyyden lisäksi tuotteista huokuisi minun kädenjälki ja intohimo yritystäni sekä tuotesuunnittelua kohtaan.
 • annuu.DESIGN syntyi palosta luoda kestävää ja kaunista perheen pieneimmille!

  annuu.DESIGN -tuotteet on valmistettu standardien mukaisesti ja materiaalit ovat tarkoin testattuja. Valmistamalla tuotteet itse, voin täten varmistaa niiden laadun ja kestävyyden jotta niistä on omistajilleen iloa pitkään.
 • Sisustus Kanerva valmistaa ajattoman kauniita punoskransseja käsityönä Keski-Suomessa

  Elämän rikkautta on mahdollisuus innostua uusista asioista ja oppia uutta. Käsillä tekeminen ja oman työnjäljen konkreettinen näkeminen on ollut minulle aina tärkeää, mutta käsitöistä innostuin vasta aikuisiällä.  Käsitöiden värikäs maailma tarjoaa huikeasti mahdollisuuksia ilmaista ajatuksia, tunteita ja luovuutta.

 • Pillukorujen toiveena on herättää keskustelua, rikkoa kehohäpeää ja vahvistaa kehopositiivisuutta!

  Tein ensimmäiset Pillukorut puoliksi vitsillä vuonna 2017 silloisille työystäville joululahjoiksi. Korut kuitenkin herättivät paljon ihastusta, vihastusta ja ylipäätään keskustelua, joten päätin alkaa tekemään niitä enemmänkin! Kotimaista käsityötä olevien Pillukorujen toiveena on herättää keskustelua, rikkoa kehohäpeää ja vahvistaa kehopositiivisuutta.
 • Mokomian käsintehdyt korvakorut ja meikkipussit saavat nimensä yrittäjälle tärkeiden ihmisten mukaan

  Tuotteiden materiaaleissa suosin pääosin luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, puuvillaa ja nahkaa. Pyrin minimoimaan materiaalihävikin ja käytän tuotteissani osittain kierrätysmateriaaleja sekä muiden tuotteiden valmistuksessa syntynyttä leikkuujätettä.
 • Katrin Ketjutikki toteuttaa asiakkaiden ompelu- ja neuletoiveita Helsingin Pihlajamäessä

  Katri, tekijä Ketjutikin takaa.   Olen helsinkiläinen käsityöyrittäjä, ompelija-neulekisälli. Perustin Ketjutikin hoitovapaan jälkeen, tehtyäni s...