Postitus pakettina 4,90 € - Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

LOV!T-blogi

 • Mikä ihmeen nahkapaperi?

  Askartelu- ja käsityöskenen uusimpia tuulia on monipuolinen nahkaa muistuttava paperi, nahkapaperi, joka tarjoaa uuden kestävän ja monipuolisen mat...
 • Näyttävä kaulariipus käsin valmistetulla lasihelmellä on taiteellisen sisarusparin yhteinen taidonnäyte

  Alfåns valmistaa lasihelmen, Elwira viimeistelee riipuksen. Lopputuotteena on sisarusparin yhdessä valmistama uniikki kaulariipus, ajattoman kaunis yksittäiskappale, joka varmasti erottuu massasta!
 • Lalunatic designin Jelena tietää, mitä on hullaantua asioista, jotka todella merkitsevät

  Mie olen Jellu, käsillä tekemistä rakastava kuuhullu Etelä-Karjalasta.  
  Lalunatic.designin parissa olen puuhaillut vasta reilun vuoden, mutta käsitöitä on tullut tehtyä niin kauan, kuin muistan. Ehkä se on veressä, sillä niin mie, kuin myös äitini olemme tekstiiliartesaaneja ja isäni osaa käsitellä puuta ainakin omasta mielestäni paremmin kuin kukaan.
 • Niramuchu Art & Designin hyönteiskorusarjassa yhdistyy luonnon viehätys, herkkyys ja mystisyys!

  Piirtäminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja olenkin harrastanut sitä lähes koko ikäni. En koskaan ajatellut, että haluan tehdä siitä työn, mutta ajan saatossa ajauduin kuitenkin kokeilemaan sitä yrittäjyyden parissa. Ensisijaisesti suunnittelen tuotteita, jotka ovat persoonallisia ja itseni näköisiä.
 • Jiabellan Johannan yrittäjähenkisyys oli selvää jo lapsena

  Piirrän, suunnittelen, tulostan, leikkaan ja paketoin tuotteeni itse pienessä työhuoneessa kotonani. Inspiraation tuotteisiin saan yleensä lähiympäristöstä, mutta myös lähipiiriltä tulee ideoita ja ehdotuksia. Pyrin toimimaan ekologisesti mm. kierrättämällä ja miettimällä, miten voisin tehdä asiat ympäristöystävällisemmin. Arvojani ovat lisäksi ystävällisyys ja rehellisyys.
 • Innovaatioringistä pienyrittäjiksi - Superpompuloiden tyttönelikko

  Kaikki lähti liikkeelle vuonna 2019 syksyllä Oamkin Terwa akatemiasta. Istuimme Valkiaisjärvellä mökkipajassa ringissä, innovoimme ja mietimme yhd...
 • Makrameekoruissani yhdistyvät kotimainen käsityö ja pala Suomen luontoa

  Koruissani yhdistyvät kotimainen käsityö ja pala Suomen luontoa. Materiaaleissa olen pyrkinyt suosimaan kotimaisia vastuullisia materiaaleja, kuten suomalaista FSC-sertifioitua koivuvaneria sekä kotimaisten tuottajien makrameelankoja. Materiaaliostoillani haluan myös tukea kotimaisia ja paikallisia pienyrittäjiä.
 • Hattarallan tarina alkoi villasukista. ´Kun puikkoihin tartuin, ei loppua tullutkaan!´

  Huomaathan, että LOV!Tilla ja Hattarallalla on juhannusviikolla käynnissä arvonta, josta voit voittaa Hattarallan ihania rusettiponnareita itselle ...
 • Christa neuloi jo ennen kuin osasi lukea - tähtää nyt tekemään käsitöistä ja muotoilusta leipätyönsä!

  Artesaaniksi opiskelun lisäksi teen käsitöitä ja toivun uupumisesta. Haaveilen myös kirjoittamisesta, matkustamisesta ja seikkaluista. Jos voittaisin lotossa, elämäni ei todennäköisesti muuttuisi paljoakaan. Päivittäisin pajaani, eikä taloudesta tarvitsisi enää stressata, mutta tälläkin hetkellä pääsen olemaan monessa mukana ja se on se mitä haluankin. Kyllästyn ihastuttavan nopeasti, joten haalimalla monipuolisesti osaamista vähän kaikesta, toivon, että saisin myös olla mukana monenlaisissa projekteissa monenlaisissa rooleissa.
 • Yksinkertaiset ja ymmärrettävät ohjeet villasukkien neulomiseet

  Helppoakin helpompi ohje perusvillasukkien neulomiseen! Moni on viimeaikoina suunnitellut villasukkien neulomista, mutta liian usein hanke kariutuu riittävän yksinkertaisten villasukkaohjeiden puutteeseen tai niiden yksinkertaisimpienkin monimutkaisuuteen! Näillä ohjeilla onnistuu aloittelijakin!!
 • Mielenkiinto voitti pelon - KUUHAN syntyi Tanja-Reetan hypystä tuntemattomaan!

  Käsillä tekeminen on aina ollut minulle luontaista ja saan ihan mieletöntä hyvää oloa ja onnistumisen tunnetta siitä, kun näen kätteni jäljen. Yrittäjyys on kiehtonut minua jo pitkään, mutta rohkeus hypätä tuntemattomaan on puuttunut. Viime marraskuussa monien edeltävien vaiheiden jälkeen mielenkiinto kuitenkin voitti pelon ja yritys nimeltään KUUHAN syntyi.
 • Samaskoru tarjoaa luonnonmukaisia koruvaihtoehtoja jokaiseen makuun

  Samaskorun vanerikorut valmistetaan Samaskorun omalla pajalla Joensuussa. Leikkaaminen tapahtuu laserilla, joka jättää koruihin aluksi ominaisen tuoksun, mutta joka hälvenee itsestään pian.