Heräsikö kysyttävää? Siis LOV!T Käsityöverkkokauppaan liittyen. Katso alta useimmin kysytyt kysymykset ja luonnollisestikin niihin vastaukset. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen alta, voit aina olla meihin yhteydessä, autamme mielellämme. 

LOV!Tista

Mikä ihmeen LOV!T Käsityöverkkokauppa?

LOV!T on savolaista syntyperää olevan Emilian (kavereiden kesken Emppu vain) elinikäisestä haaveesta, auttamisen tarpeesta ja koronatyöttömyydestä syntynyt innovaatio. LOV!T tarjoaa käsityön harrastajille ja pienyrittäjille mahdollisuuden lisänäkyvyyteen, yhteisöllisyyteen, asiakaskunnan laajentamiseen ja menekin edistämiseen verkkokauppa-alustalla, jolla asiakas tilaa monipuolisesti kotimaista käsityötä yhdestä osoitteesta, yhdellä nopealla toimituksella.

Millaisia tuotteita LOV!T Käsityöverkkokaupassa myydään?

Käsityönä valmistettuja tuotteita! Kaikki tuotteet on kotimaista käsityötä ja edustavat suomalaisia kädentaitoja parhaimmillaan! Varastotilojen rajallisuudesta johtuen valikoimissa on toistaiseksi vain pientuotteita, mutta tuohonkin kategoriaan mahtuu ääretön määrä inspiroivia ja toinen toistaan taidokkaampia tuotteita. Voit tutustua tuotteisiin näppärästi joko tuotekategorioittain tai tekijöiden mukaan. Huomaathan, että koska tuotteet valmistetaan käsin, ei niitä löydy massoittain vaan monet tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Tilaathan siis omat suosikkisi heti ne bongattuasi, ettei joku muu ehdi ensin. 

Miksi ostaa LOV!Tilta?

Ostaessasi LOV!T Käsityöverkkokaupasta voit yhdellä tilauksella tukea useampia kädentaitajia ja saada silti kaiken tarvitsemasi ja haluamasi yhdellä nopealla toimituksella. Kaikki valikoimissa olevat tuotteet sijaitsevat samalla varastolla Helsingin Myllykylässä ja ne lähetetään yhdessä postipaketissa, jolloin maksat vain yhdet postikulut. Näppärää! 

 

LOV!Tista myyntipalveluna

Miten LOV!T toimii ja miten pääsen mukaan?

LOV!T on täyden palvelun käsityöverkkokauppa, eli toisin kuin muilla alustoilla, et perusta omaa verkkokauppasivuasi itse vaan LOV!T hoitaa kaiken puolestasi! Laita meille viestiä, niin saadaan yhteistyökuviot aluille. Sinun vastuullesi jää tuotteiden tekeminen ja niiden postitus LOV!Tille, me hoidamme kaiken muun! 

Mitä saan, kun ryhdyn LOV!T-myyjäksi?

Saat hakukoneoptimoidun myyntipaikan markkinoidulla verkkokauppasivustolla. Saat linkin omiin tuotteisiin vievälle sivulle, jota voit mainostaa omissa kanavissasi. Saat näkyvyyttä LOV!Tin somekanavissa. Saat liittyä mukaan Facebookin LOV!T Yhteisöön, jossa sparrailemme ja liittoudumme keskenämme. Saat kokeilla tuotteidesi menekkiä ennen oman verkkokaupan tai muun myyntikanavan käyttöönottoa tai saat lisäbuustia jo olemassa oleville myyntikanavillesi. 

Pitääkö minulla olla oma yritys tai Y-tunnus myydäkseni tuotteitani LOV!T Käsityöverkkokaupassa?

Ei tarvitse ei. LOV!T kerää yhteen kotimaiset käsityön harrastajat ja pienyrittäjät, eli sinulla ei tarvitse olla omaa yritystä tai verkkokauppaa tullaksesi mukaan. 

.. ja jatkokysymys. Pitääkö minunkin lisätä tuotteiden hintaan ALV vaikka en ole ALV-velvollinen? 

Kyllä vain! ALV menee myyjän, eli tässä tapauksessa LOV!Tin mukaan, eli tulee sisällyttää kaikkien myytävien tuotteiden hintaan. 

Eikö tämä tämmöinen aiheuta hintakilpailua ja hintojen poljentaa käsityön harrastajien puolelta? 

LOV!Tin liiketoimintamalli nimenomaan ehkäisee hintojen poljentaa!

LOV!Tin kautta tuotteitaan myydessä harrastelijatkin myyvät tuotteensa niin, että hintoihin sisällytetään ALV ja tilitysten tapahtuessa aina joko tekijän y-tunnuksen tai laskutuspalvelun kautta, maksaa tekijä tuotteiden myyntivoitoista lainmukaisen veron.

 

Et löytänyt omassa päässä muhivaa kysymystäsi listalta? 

Kirjoittele kysymyksesi alle tai lähetä se sähköpostitse osoitteeseen info@lovitkauppa.com tai vaikkapa WhatsAppilla numeroon 040 220 6429, autamme mielellämme ja lisäilemme sitten sinunkin mietteesi listalle. Voihan se olla, että joku muu miettii juurikin samaa asiaa!

Jätä meille viestiä

Autamme mielellämme niin ihanien tuotteidemme, kuin myyjäkyselyjenkin tiimoilta! Jätä viestisi ja yhteystietosi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Pre-loader