Postitus pakettina 4,90 € - Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Tienaa käsityötaidoillasi

Jaatko intohimomme käsitöihin? Onko harrastus aiheuttanut jo ylijäämää kotivarastoon? Onko sinulla tuote, jonka haluaisit tuoda jokaisen käsityötä arvostavan tietoisuuteen tai haluaisitko testata tuotteesi kysyntää tai laajentaa sen markkinoita kaikkialle Suomeen? Haluaisitko ansaita hieman lisätienestejä taidoillasi?

LOV!T Käsityöverkkokauppa on täysin uudenlainen markkinoitu ja hakukoneoptimoitu kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa käsityön harrastajille ja pienyrittäjille mahdollisuuden myydä tuotteitaan ja saada näkyvyyttä osana isompaa käsityöyhteisöä.

Tervetuloa mukaan LOV!T-myyjien joukkoon! 

Miten homma toimii? 

Toiminta on tehty helpoksi, lähetät vain tuotteesi meille, me hoidamme kaiken muun puolestasi! 

Koska ajatuksena on tarjota kotimaista käsityötä arvostaville ostajille mahdollisuus hankkia erilaisia ja eri tekijöiden tuotteita yhdestä osoitteesta, yhdellä toimituksella, kokoamme käsityöt näppärästi omalle pajallemme Helsingin Myllypuroon. Sinun tarvitsee vain lähettää (tai muutoin toimittaa) tuotteesi meille, täyttää valmis tuotetietolomake (materiaalitiedot ja käyttö-/huolto-ohjeet sekä hinta) meille ja jäät odottelemaan myyntivoittojasi. 

Homma toimii siis ´kirppispöytä-henkisesti´ täyspalveluna.
Hinta sisältää aina:
* tuotteiden kuvaamisen
* esillepanon verkkokauppaan tuotetietoineen
* markkinoinnin (muutama somenosto sekä halutessasi blogipostaus sinusta ja tuotteistasi)
* asiakaspalvelun (hyväksi kehutun)
* pakkaamisen ja postittamisen ostajalle

Myyntihinnan päätät tuotteillesi itse, mutta otathan hinnoittelussa huomioon LOV!T osuuden, sekä ALVin (24 %), joka tulee sisältyä jokaisen tuotteen hintaan.

Tuotteiden myyminen on myyntijaksohinnoiteltua ja myyntijaksosi alkaa siitä hetkestä, kun kaikki on valmista ja kaikki tuotteet on laitettu esille verkkokauppaan.

Mitä se maksaa?

Myyntipaikka LOV!Tilla kustantaa 1) kiinteän aloitushinnan, joka sisältää tuotteidesi kuvaamisen ja esillepanon kuvauksineen, oman myyntisivusi perustamisen. Samaan hintaan sisältyy tuotteiden näkyvyys LOV!Tin uutiskirjeissä, somekanavissa ja verkkokaupassa, sekä asiakaspalvelu, pakkaaminen ja postittaminen asiakkaalle. Kiinteän hinnan lisäksi toteuneista myynneistä peritään 2) myyntiprovisio, jolla katetaan verkkokaupan ylläpitämisestä ja myyntitapahtumista aiheutuvat kulut. 

Kesäkuun aikana laskutettu ja maksettu 2 kuukauden myyntipaikka:

max. 20 tuotetta = 25 €
+ 1,25 € / lisätuote

Hinnasto voimassa kesäkuun loppuun saakka. 

Myyntipaikan kiinteän hinnan lisäksi ottaa LOV!T 12 % provision toteutuneista myynneistä (voimassa jälleen kesäkuun loppuun saakka). Myyntivoitot tilitetään laskutuspalvelun kautta ja voitoista pidätetään lainmukainen vero oman verokorttisi mukaan. 

Huomaathan, että pienyrittäjille on olemassa oma kumppanuussopimuksensa. Olethan meihin yhteydessä, jos haluat kuulla lisää jälleenmyyntipaikoista LOV!Tilla!

Olisitko valmis tienaamaan taidoillasi LOV!Tin täyden palvelun verkkokaupassa? Mitä tuotteita sinun pajallasi syntyy? 

Jos kiinnostuksesi heräsi, laita meille viestiä, kerromme mielellämme lisää!

Tervetuloa mukaan!

 

´Kiinnostuin LOV!Tista, koska tuore käsitöiden verkkokauppa vaikutti niin lämminhenkiseltä ja kaupan omistaja Emilia niin innostuneelta ja aidosti asiaan vihkiytyneeltä! Mikäpäs sen parempi lähtökohta yhteistyökumppanuudelle, kuin kaksi asialleen omistautunutta käsitöiden ystävää!´ -Mia, Tmi mokomia