Innovaatioringistä pienyrittäjiksi - Superpompuloiden tyttönelikko

Kaikki lähti liikkeelle vuonna 2019 syksyllä Oamkin Terwa akatemiasta. Istuimme Valkiaisjärvellä mökkipajassa ringissä, innovoimme ja mietimme yhdessä millainen liikeidea voisi olla meidän juttumme. Mari heitti ilmoille, voisiko kierrätysmateriaaleista valmistaa erilaisia pompuloita, koska oli huomannut, että ne oli tulossa takaisin muotiin.

Mökkipajalta palattuamme, seuraavana päivänä kannoimme ompelukoneet kampukselle ja vanhat kesämekot ja verhot kerättiin ens alkuun omista kaapeista. Tekeminen koululla herätti heti muiden opiskelukavereiden kiinnostusta tuotteitamme kohtaan ja tuli tunne, että olemme oikeilla jäljillä.

Alkuun möimme pompuloita tutuille ja kavereiden kavereille ja kävimme opiskelijakahviloissa ja pienissä myyjäisissä sekä erilaisissa tapahtumissa. Vähitellen alkoi ajatus myös kypsyä siitä, että voisimme laajentaa tuotevalikoimaamme. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy mm. pompuloita, hiusturbaaneja, pantoja ja kestovanulappuja.

Superpompuloiden perusajatuksena on valmistaa kestävistä materiaaleista tuotteita, jotka kestävät, vähentävät kulutusta ja säästävät luontoa. Pyrimme käyttämään kierrätys- ja ylijäämäkankaita kaikessa, missä voimme ja pehmeät pyyheturbaanit puolestaan ovat materiaalinsa puolesta lähes ikuisia.

Verkkokaupastamme löydät tämänhetkisen tuotevalikoimamme ja somessa pääset seuraamaan meidän kuulumisia ja vinkkejä! <3

 www.superpompulat.fi

Instagram: Superpompulat

Facebook: Superpompulat

Tiktok: Superpompulat

 

Terkuin: Hanna, Janika, Mari ja Tiia

Superpompulat on 4 tytön perustama käsityöalan pienyritys, joka valmistaa kierrätysmateriaaleista scrunchieita, hiusturbaaneja ja rautalankapantoja.

 

Superpompuloiden tuotevalikoima LOV!Tilla

Superpompuloiden muotoiltavat hiuspannat mukautuvat jokaiseen päähän ja tyyliin.Superpompuloiden ihanan pehmeät vohvelikankaiset hiusturbaanit ploppaukseen ja hiusten hellimiseen.Superpompuloiden scrunchiet on valmistettu käsityönä kierrätetyistä ja ylijäämäkankaista. 

Suosittua LOV!T Blogissa:

Makrameekoruissani yhdistyvät kotimainen käsityö ja pala Suomen luontoa

 

Mielenkiinto voitti pelon - KUUHAN syntyi Tanja-Reetan hypystä tuntemattomaan!

 

Hattarallan tarina alkoi villasukista. ´Kun puikkoihin tartuin, ei loppua tullutkaan!´

 

Christa neuloi jo ennen kuin osasi lukea - tähtää nyt tekemään käsitöistä ja muotoilusta leipätyönsä!

 

Yksinkertaiset ja ymmärrettävät ohjeet villasukkien neulomiseet

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua