Sisustus Kanerva valmistaa ajattoman kauniita punoskransseja käsityönä Keski-Suomessa

Keskisuomalaista käsityötä lappilaisilla juurilla!

Olen Maria, sivutoiminen käsityöyrittäjä Vesangasta, Keski-Suomesta. Suomen luonto sekä pohjoisen maisemissa vietetty lapsuus ja nuoruus inspiroivat ja heijastuvat käsitöissäni.

 

Perustin Sisustus Kanervan innostuksesta yhdistää käsityöt ja vastuullinen sisustaminen. Suunnittelen ja valmistan ajattomia ja yksilöllisiä käsityötuotteita kodin sisustukseen. Periaatteeni on luonnonvarojen vaaliminen mahdollisimman paljon kierrätyspohjaisia ja jo olemassa olevia materiaaleja hyödyntäen.

Arvostan avoimuutta ja haluan antaa asiakkailleni mahdollisimman paljon tietoa tuotteistani ja käyttämistäni materiaaleista.

 Sisustus Kanerva valmistaa kotimaisia punoskransseja käsityönä Vesangalla.

Elämän rikkautta on mahdollisuus innostua uusista asioista ja oppia uutta. Käsillä tekeminen ja oman työnjäljen konkreettinen näkeminen on ollut minulle aina tärkeää, mutta käsitöistä innostuin vasta aikuisiällä.  Käsitöiden värikäs maailma tarjoaa huikeasti mahdollisuuksia ilmaista ajatuksia, tunteita ja luovuutta.

 

Kierrätyspohjaiset materiaalit tekevät jokaisesta käsityötuotteesta yksilöllisen ja antavat tekemiseen mukavasti haastetta. Tulevaisuutta värittää jatkuva oman osaamisen kehittäminen ja uusien tekniikoiden opettelu. Esimerkiksi vanhojen huonekalujen kunnostus ja verhoilu ovat taitoja, jotka haluan oppia.

 

Luontoelementit sisustuksessa ja niiden vaikutus koettuun hyvinvointiin ovat myös kiinnostavia aiheita.

 

Arvostan suuresti yhteistyötä muiden luovien ihmisten kanssa. Käsitöiden tekeminen on usein varsin itsenäistä puuhaa, joten yhteinen työskentely tarjoaa mukavaa vaihtelua ja uusia näkökulmia omaan työhön.

 

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan työskentelyäni Instagramissa, josta löydät minut nimellä @sisustuskanerva.

 

Sisustus Kanerva valmistaa kotimaisia punoskransseja käsityönä Vesangalla.

 

 

Sisustus Kanerva, ajattoman kauniit punoskranssit tilaat valkoisena ja keltaisena Lovitkaupasta

 

 

Tutustu Sisustus Kanervan tuotevalikoimaan LOV!T Käsityöverkkokaupassa

 

Käy lukemassa Juliasta, joka on intohimoinen käsitöiden harrasta ja 5. sukupolvessa

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua