Satu pitää yllä suosittua käsityöblogia ja kärsii neuloosista

Olen Satu, intohimoinen käsitöiden harrastaja. Asun perheeni kanssa Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Koulutukseltani olen yo-mallipukineiden valmistaja, mutta alan töitä en ole tehnyt. Vaatteiden parissa olen kuitenkin työskennellyt aina.

Innostuksen käsitöihin olen saanut varmaan jo äidinmaidosta. Äiti ompeli meille lapsille paljon ja molemmat mummut olivat myös kädentaitajia. Isä puolestaan on rakentanut raudasta vaikka mitä aina metsäperäkärryistä kellotapuliin.

Äidin kertoman mukaan lempilukemistani pari vuotiaana oli Anttilan vaatekuvasto. Ala-asteikäisenä ompelin kovasti jo barbin vaatteita ja yläasteella jo itsellenikin. Myöhemmin vaatetin mieheni sekä lapsemme. Ruuhkavuosien keskellä ompelu välillä jäi, mutta viimeiset 10 vuotta olen taas aktivoitunut sillä saralla.

Innostun herkästi kaikesta uudesta ja sana "hurahtamisherkkä" kuvaa minua varsin hyvin! Neulon, virkkaan, ompelen ja askartelen. Käsitöitä tehdessä mieli lepää ja tykkään kun työnjälki näkyy välittömästi. Minusta on myös mukava "lahjoa" läheisiäni käsitöilläni :)

Vapaa-ajalla rentoudun juurikin käsitöiden parissa. Minua on jo muutaman vuoden vaivannut pahanlaatuinen neuloosi! Se ei näytä parantumisen merkkejä, vaikka välillä jokin muu käsityötekniikka saattaakin sen syrjäyttää hetkeksi.

Kesäisin minut löytää hoitamasta puutarhaa. Pihalla myllerrän koko kasvukauden ja syksyllä taas kaivetaan käsityöt esiin. 

Kirjoitan Peukaloinen (entinen Pilkettä Handmade) -blogia osoitteessa https://munpeukaloinen.blogspot.com/ sekä minulla on Instagram tili @peukaloinen_. Tykkään vaihtaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa ja samalla ammentaa ideoita seuraamalla toisten blogeja sekä tilejä.

 

Satu pitää käsityöblogia ja myy tuotteitaan LOV!Tilla

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua