Ritva energisoi tekemänsä tuotteet iloon
Tervehdys täältä Saimaan kauneimmasta paikasta, Puumalasta.
 
Olen Ritva ja harrastanut monenlaisia käsitöitä jo vuosikymmenien ajan. Nuorempana, parturi- kampaaja-yrittäjänä ja äitinä aloitin paljon, mutta sain harvoin töitäni valmiiksi. Uskon, että tämä johtui ammatinvalinnasta, siitä, että palkkatyössäni parturi-kampaajana työ tuli tehdä tietysti kerralla valmiiksi. Käsitöiden parissa minulla oli vapaus valita itse. Aina voin aloittaa uuden neuleen tai ompelun uuden idean kera. Minusta se oli rentouttavaa, ja uskon, että tätini, jolle kannoin säkeittäin keskeneräisiä töitäni viimeistelyyn, nautti myös. Toki valmistakin syntyi, erityisesti lapsille. Jo noihin aikoihin huomasin omaavani erityiskykyä suunnitteluun.
 
Toisen avioeroni 2006 jälkeen alkoi elämässäni varsinainen luova ja utelias vaihe, joka vei minut tutustumaan moniin erikoisiinkin asioihin ja ilmiöihin. Tutustuin mm. Mehiläisvahamaalaukseen, joka avasi minulle ikkunan henkimaailmaan. Käsitöiden parissa olen päässyt toimimaan myös mm. Kansalaisopiston opettajana muutaman lukukauden verran.
 
Olen asunut maalla nyt 6 vuotta ja minulla on kaksi kissaa, joka sukkien ostajan on hyvä tietää.
 
Kaikki tekemäni tuotteet ovat iloon energisoituja. Kun ostat tuotteeni se on aina uniikki yksilö, joka on tehty vain sinulle.
 
Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin käsitöihini!
 
Valoisin terveisin Ritva

 

Päivitetty 16.7.2021

Ritvan myyntiaika LOV!Tilla on valitettavasti päättynyt, mutta toivottavasti saamme Ritvan tuotteita myyntiin uudelleen taas myöhemmin!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua