Brändi, joka syntyi puhtaasti rakkaudesta kauneuteen ja kimallukseen!

RekuDesign - Brändi, joka syntyi rakkaudesta kauneuteen, kimalteeseen ja koruihin! 

RekuDesign on yhden naisen pienyritys, joka valmistaa raikkaita käsintehtyjä korvakoruja polymeerimassasta. RekuDesignin nimi tulee suoraan kädentaitajan nimestä, Veera Reku. Knoppi: Reku on nimenä tosi harvinainen, ja Suomesta heitä löytyy vain alle 25 kappaletta, uniikki ja tunnistettava nimi siis!

´Olen koulutukseltani sosionomi ja työskentelen päätyönäni varhaiskasvatuksen opettajana. Siitä työstä tykkään ihan hirveästi, mutta korvishommat tuovat kieltämättä ihanaa vastapainoa vauhdikkaaseen arkeen.

Luonteeltani olen aina ollut tosi tarkka ja rakastanut kaikkea kaunista. Jo pienenä vaatteet piti olla sävy sävyyn, mieluusti vaaleanpunaisena ja glitterillä varustettuna. Käsin tekemisen osalta minulla on eniten pohjaa kuvataiteen puolelta ja olen itseasiassa käynyt ihan taidekoulunkin. Ken tietää, ehkä joskus teen tauluja myyntiin RekuDesignillekkin!

Koruillani haluan luoda hyvää mieltä, itsevarmuutta, kauneutta, rohkeutta ja piristystä arkeen sekä ylipäätään elämään. Korvakorut ovat värikkäitä, mutta kuitenkin hillittyjä pastellisine sävyineen. Korujen osat ovat laadukkaita tarkan nikkelitestauksen läpikäyneitä osia (pääasiassa ruostumatonta terästä) ja osat tilataa suomalaisilta yrityksiltä. Yksi RekuDesignin arvoista onkin siis laadukkuus! Mallistossa on koruja moneen makuun käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassa! Kaikki korut ovat uniikkeja rakkaudella tehtyjä yksilöitä, joissa yhdistyvät hempeys ja tyylikkyys. Näitä koruja ei siis synny liukuhihnalla, vaan korut rakentuvat hartaasti ja tarkasti ajan kanssa'

-Veera RekuDesignilta

 

Tutustu RekuDesignin ihanaan korvisvalikoimaan LOV!Tilla

LOV!Tin lisäksi RekuDesign löytyy somesta:

RekuDesign Instagramissa
RekuDesign Facebookissa

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua