Rawlove on rakkautta luontoon, ekologisuuteen, kierrätykseen ja mystiikkaan!

´Hei!

Mie olen Rawlove:n Jutta, pienyrittäjä Meri-Lapista ja valmistan muunmuassa koruja ja asusteita kierrätysnahasta, puusta ja poronsarvista.

Palo erilaisiin käsitöihin syttyi minussa jo ollessani alakoulussa. Olin pienenä ujo, mutta käsitöiden, taiteen ja mystiikan maailmasta hain (ja sain) turvaa, niiden parissa osasin olla oma itseni. Luomisen vimma piti minut otteessaan päivästä toiseen ja usein siitä oli vaikea päästää irti (myönnän sortuvani tähän edelleen useinkin). Muistan esimerkiksi saaneeni moitteita kun olin ottanut salaa kouluun mukaan virkkaustyön ja yritin tehdä sitä opettajan näkemättä pulpettini alla, kiinnihän siitä tietenkin jäin.

Luovuus kulkee kokoajan mukanani ja saankin jatkuvasti erilaisia ideoita joista ammennan voimaa elämääni ja työhöni, jotkut näistä ideoista kypsyvätkin tuotteeksi asti. Rakastan kierrätystä sekä luontoa ja minusta on ihanaa antaa jo olemassa olevalle tuotteelle tai materiaalille uusi elämä ja tämä näkyy myös tekemissäni tuotteissa. Kaikki tuotteeni on tehty käsin ja annan jokaiseen mukaan palan omaa energiaani <3

Ensimmäiseltä ammatiltani olen ompelija ja olenkin tehnyt satunnaisesta aktiiviseen ompelijan töitä vuodesta 2013 asti. Erilaisia korujakin olen tuona aikana välillä tehnyt, mutta suurimman hurahduksen koin vuonna 2022. Tällöin syntyi Rawlove ja sen korut.

Rawlove on rakkautta luontoon, ekologisuuteen, kierrätykseen ja mystiikkaan. Rawlove on muhinut ajatuksena jo pitkään mielessäni, kehittynyt sekä hakenut suuntaa pikkuhiljaa tässä parin vuoden aikana ja jo lähitulevaisuus tulee tuomaan laajentumista ja suuren unelmani toteutumista.

On ihanaa kun saan olla mukana tällaisessa käsityöyhteisössä kuin LOV!T. Ihan mahtavaa, miten niin monella erilaisella tavalla luovat yrittäjät saavat yhdessä esille tuotteensa tällaiseen verkkokauppaan, iso kiitos siitä!´

Rawloven tuotteet LOV!Tilla

Tuotteisiin pääset tutustumaan myös somessa:

Rawlove Jutta /Facebook

rawlovejutta/ Instagram

 

Rakkaudella, Rawloven Jutta

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua