Pillukorujen toiveena on herättää keskustelua, rikkoa kehohäpeää ja vahvistaa kehopositiivisuutta!

Tiina Hakkarainen on 25-vuotias Espoolainen naisyrittäjä, joka kyllästyi puhumattomuuteen ja häpeilyyn! 

 
´Mua on aina kiinnostanut erilaiset normit ja niiden purkaminen, ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ihmiset ylipäätään! Tykkään pohtia maailmaa yksin ja yhdessä ja toivon, että pystyn omalla työlläni purkamaan haitallisia asenteita ja normeja. 
 
Luulin pitkään, että oon käsitöissä ihan täysin osamaaton ja kykenemätön, sillä sain aineesta koulussa aina huonoja arvosanoja. Kesti valitettavan pitkään tajuta, että "hei, mäkin osaan ja pystyn!" ja että voin rohkeasti tehdä käsitöitä omalla tyylillä. Eikös käsitöissäkin pääasia ole nautinto tehdä niitä, eikä ääretön täydellisyyden tavoittelu...? Käsityö on nimeltäänkin käsityö, joten mielestäni kädenjälki ja tyyli saa näkyä lopputuotteessa.
Pillukoru valmistaa kotimaisena käsityönä korvakoruja, avaimenperiä ja kaulakoruja. Hanki omasi Lovitkaupasta.
Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa, www.studiokupu.fi
 

Tein ensimmäiset Pillukorut puoliksi vitsillä vuonna 2017 silloisille työystäville joululahjoiksi.

Korut kuitenkin herättivät paljon ihastusta, vihastusta ja ylipäätään keskustelua, joten päätin alkaa tekemään niitä enemmänkin! Pillukorujen toiveena on herättää keskustelua, rikkoa kehohäpeää ja vahvistaa kehopositiivisuutta. Se on myös pieni vastaisku sille että maailma on täynnä peniksiä: penispillejä, penisilmapalloja, penispatsaita... Missäs kaikki pillut on? Toivottavasti pian ihmisten korvissa, kaulalla ja avaimenperissä 😊 Tein koruja aluksi pari vuotta sivutoimisena yrittäjänä nuorisotyön ohessa, mutta 1.3.2021 alkaen siirryin kokoaikaiseksi yrittäjäksi ja ai että kokoaikainen yrittäjyys maistuukin hyvältä, epävarmuustekijöistä huolimatta! 

 
Pillukorut ovat polymeerimassaa ja korviskoukut 925 hopeaa. Jokainen koru on Espoossa käsityönä, rakkaudella, huolella ja ilolla tehty! Jokainen on muotoiltu intuitiivisesti ja yksilöllisesti. Sävyvaihtoehtoja on monia! Nyt koruja saa lähinnä korvakoruina, kaulakoruina ja avaimenperinä.´
Pillukoru valmistaa kotimaisena käsityönä korvakoruja, avaimenperiä ja kaulakoruja. Hanki omasi Lovitkaupasta.
 
Pillukorujen ig-tililtä löytyy myös mm. seksuaalikasvatuksellisia postauksia kehopositiivisuuteen, moninaisuuteen ja anatomiaan liittyen. 
Pillukorut löytyvät Instagramista @pillukoru  
 
Tiinan muita juttuja voi halutessaan seurata 
TikTokissa @aivopieruttaja 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua