Pauliinan intohimo harrastukseen johti oman yrityksen perustamiseen
Heippa,
 
Olen Pauliina. Käsitöitä rakastava, kahden pienen tytön äiti Raumalta.
 
Käsitöihin hurahdin ensimmäisen kerran kunnolla esikoisen äitiysloman aikana vuonna 2017. Päätin rauhallisena hetkenä opetella uudestaan Youtuben avulla kutomaan vauvan villasukat. Viimeksi olin kutonut koulussa noin 15vuotta sitten. Tuli sukat, tuli toisetkin ja monet, monet kymmenet sukat vielä niidenkin jälkeen. Kuopuksen synnyttyä vuonna 2020 villasukkien kudonnalle ei tuntunut enää riittävän aika saatikka aivokapasiteetti, mutta tarve oli suuri tehdä jotain omin kätösin. Ompelu kiinnosti. Etenkin pienten töiden ompelu, kuten asusteiden ja lasten vaatteiden.
 
Sain vuonna 2019 omilla vauvakutsuillani lahjaksi ensimmäisen ompelukoneeni. Aloitin kuopuksen äitiysloman aikana ompeluharrastuksen, ommellen erilaisia asusteita perheelleeni ja lähipiirilleni. Äitiysloma vaihtui hoitovapaaseen, asusteille alkoi tulla muutakin kysyntää ja unelmani omasta sivutoimisesta yrityksestä kasvoi. Pikkutalvio Accessories-yritykseni tarina alkoi tyttärieni päiväunien aikaan, ompelupöydän ääressä, suuresta intohimosta harrastustani kohtaan.


Haluan pienen yritykseni ja tuotteideni kautta vaalia arjessa kauneutta ja tuoda sitä pienissä ripauksissa myös asiakkaideni elämään. Ajattelen että kauniit asusteet ilahduttavat ja piristävät ihan tavallistakin arkipäivää. Etenkin, kun ne ovat käsityönä ja juuri käyttäjäänsä ajatellen tehdyt.


Pikkutalvio Accessories valmistaa asusteita niin lapsille kuin aikuisillekkin. Pikkutalvion tuotteitat ovat trikookankaista valmistetut pipot, turbaanipipot, pannat, donitsit ja ponnarit. Asusteet valmistuvat minun käsissäni Raumalla, omassa ompelimossani. Laadukkaat, Euroopassa valmistetut trikookankaat tilaan kaikki suomalaisista kangaskaupoista ja kankaat ovat Öko-tex-standardisoituja.

 

Tervetuloa seuraamaan Pikkutalvion matkaa Instagramissa ja Facebookissa!

 
 Pikkutalvio accessories myy LOV!Tilla käsin tehtyjä asusteita.

 Päivitetty 16.7.2021

Pikkutalvio Accessoriesin myyntijakso LOV!Tilla on päättynyt, mutta ehkäpä näemme Pauliinan tulevaisuuden juttuja vielä myöhemmin ;) 

Olethan jo tutustunut NENNU Designin ihaniin skandinaavisiin sisustustuotteisiin?

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua