Osa Pian ja nopeasti -korttimyynnistä ohjataan Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön

Korhosen Pia Järvenpäästä, moikka!


Pian ja nopeasti on sanaleikki nimestäni ja luonteenlaadusta. Kaikki pitäisi saada valmiiksi heti ja kiireellä, pian ja nopeasti.


Harrastan vesivärimaalausta ja kalligrafiaa. Kortteja teen painattamalla omista maalauksista ja askartelemalla. Parasta on tehdä tilauksesta yksilöityjä kortteja saajan mieltymyksiä mukaillen. 

Ei, en ole piirtänyt koko ikääni. Aloitin kalligrafian vuosituhannen vaihteessa ja pensselit otin varastosta 15 vuotta sitten. Kortteja olen tehnyt jo pidempään. Kun lähettämieni joulukorttien määrä alkoi nousta, painatin ensimmäiset omat postikortit. Nyt niitä on kertynyt jo monenlaisia. Pääasiallinen tekniikkani on akvarelli, vesivärit, mutta nyt myös akryylivärit erilaisiin projekteihin. Tavoitteena on jotain päivänä pystyä yhdistämään kalligrafiaa vesiväritöihin.


Olen tehnyt päivätyöni pankkimaailmassa ja nyt olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Paja on yksiöni keittiönpöydällä ja varastona toimii vaatekaappi ja kellarin häkkivarasto. Pienissä puitteissa mennään, mutta silti osa tuotoista menee Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön.


LOV!T kuulostaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta kokeilla verkkokauppaa pienellä riskillä. Mahdollisuudelta päästä itseään parempaan seuraan. Kokeilla siipiä.

Akvarelleja alkeista, kalligrafiaa kokeillen. Tarjolla kortteja ja muuta kivaa!

Löydät päiväkirjamaisen blogini osoitteesta https://pianjanopeasti.blogspot.com/

Voit seurata tekemisiäni somessa
https://www.facebook.com/korhonenpia
https://www.instagram.com/pianjanopeasti/

 

Kotimaiset postikortit ja joulukortit LOV!TiltaKotimaiset postikortit ja joulukortit LOV!TiltaKotimaiset postikortit ja joulukortit LOV!Tilta 

 

Tutustu Pian ja nopeasti -tuotteisiin LOV!Tilla

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua