Niramuchun korusarjoissa yhdistyvät luonnon viehätys, herkkyys ja mystisyys

Niramuchu Art & Design on vuonna 2019 perustettu yhden naisen taideyritys.

Tällä hetkellä tukikohtani sijaitsee Lahdessa, jossa idea yrityksestä sai myös alkunsa. 

Piirtäminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja olenkin harrastanut sitä lähes koko ikäni. En koskaan ajatellut, että haluan tehdä siitä työn, mutta ajan saatossa ajauduin kuitenkin kokeilemaan sitä yrittäjyyden parissa. Ensisijaisesti suunnittelen tuotteita, jotka ovat persoonallisia ja itseni näköisiä. Haluan kuitenkin kehittää yrityksen asiakaslähtöisyyttä ja ottaa asiakkaat yhä enemmän mukaan suunnitteluprosessiin tulevaisuudessa – sillä ilman asiakkaita ei olisi tätä yritystä! 

LOV!T:in tuotevalikoimasta löytyvissä hyönteiskorusarjoissani yhdistyy luonnon viehätys ja herkkyys, sekä toisaalta mystisyys. Puu on korumateriaalina lempeä ja kuvan painaminen puuvanerille antaa taiteilijalle vapautta korun suunnittelussa. Inspiraatio hyönteiskorusarjaan on tullut Suomen kesästä. 

 

Tuotteiden valmistukseen ja pakkaamiseen pyrin käyttämään ympäristöystävällisiä ja vastuullisia vaihtoehtoja, kuten paperipakkauksia ja kierrätysmuovia. Tuotteet painetaan ja leikataan Iso-Britanniassa, ja suunnittelen ja kasaan ne käsityönä Suomessa. 

Tuotevalikoimaani kuuluu taideprintit ja postikortit, korut, avaimenperät ja muut asusteet. Verkkokaupan lisäksi teen tilaustöitä, kuten muotokuvia. Tulevaisuudessa haluan keskittyä entistä enemmän tuotesuunnitteluun ja erilaisiin yritysyhteistyöprojekteihin, sekä tietysti kehittää taitojani piirtämisessä ja maalaamisessa. Yrityksen kasvu ja kehitys on myös henkilökohtainen kasvu ja kehitys!  

Lisää kuvia tuotteista ja teoksistani löydät Facebook-sivuilta ja Instagramista"

 

https://www.facebook.com/niramuchuart  

https://www.instagram.com/niramuchuart/ 

 

Aliisa Matthews,

 

Niramuchu Art & Design

Tutustu Niramuchun tuotevalikoimaan LOV!Tilla

NIramuchu Art & Design valmistaa hyönteiskoruja puusta

Aliisa on nainen upeiden puusta valmistettujen hyönteiskorujen takana.

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua