Niina nauttii ´hullun neulojan maineestaan´
Olen Niina, 46-vuotias jyväskyläläinen käsityöharrastaja. Muutin aikoinaan tänne opiskelemaan ja tänne jäin. Erikoisalaani ovat kielet, mutta vapaa-aikani täyttyy pitkälti käsitöistä. Useimmiten neulon jotain pientä (esimerkiksi sukkia), mutta vuoden mittaan tulee aina joku paitakin neulotuksi. Neulomisen lisäksi virkkaan vähän ja viime aikoina olen taas innostunut vähän ompelemisestakin, vaikka se vaatiikin enemmän tilaa, koska minulla ei ole erillistä käsityöhuonetta eikä -soppea.

Äitini teki meille paljon vaatteita, kun olin lapsi, joten alun perin innostus on varmaan sitä perua. Koulussakin tykkäsin käsitöistä ja yläasteella muistan neuloneeni kaverilleni palmikkopuseron ja ommelleeni itselleni monenlaisia vaatteita. Jossain välissä pidin useamman vuoden taukoa käsitöistä, mutta nyt olen jo monta vuotta ollut ”hullun neulojan maineessa”. Nautin siitä, että joku toinen on tehnyt ison työn suunnittelussa, ja minä voin vaan seurata ohjetta ja saada aikaan kauniita asioita.
 
 
Olen muutaman vuoden tehnyt käsitöistäni videopodcastia nimeltä NiinaN knitting, ja Instagramista minut löytää tunnuksella @niinanknitting.
NiinaN Knitting käsityöblogi - suomalaista käsityötä itselle ja lahjaksi
Niinan myyntikausi LOV!Tilla on valitettavasti jo päättynyt, mutta pysyäksesi perillä Niinan kuulumisista ja uusimmista projekteista, suosittelen ottamaan Niinan YT kanavan seurantaan
Seuraavaksi voisit tutustua Satuun, joka pitää suosittua käsityöblogia

 

 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua