NataMo lahjoittaa jokaisesta myydystä kynttilästä 1 € mehiläisten hyväksi!
Nimeni on Natalia ja olen pienyrittäjä Helsingistä.
 
NataMo:n nimellä valmistan käsintehtyjä sisustuskynttilöitä 100 % mehiläisvahasta, jota syntyy mehiläishoidon sivutuotteena. Mehiläisvaha valmistetaan mehiläisen vahakennoista hunajatuotannon sivutuotteena, ja kerääminen ei vahingoita mehiläisiä. Mehiläisvahakynttilä on ympäristöystävällinen ja kaunis vaihtoehto steariini- ja parafiinikynttilälle. Idea kynttilöiden valmistamiseen on syntynyt rakkaudesta sisustamiseen ja käsillä tekemiseen. Olen aina haaveillut, että saisin luoda itse jotain kaunista. Käsintehdyt lahjat ovat mielestäni myös se paras tapa sanoa, että rakastaa jotakuta.
 
Vartalokynttilät saivat alkunsa vuoden 2021 alkupuolella. Naisen ja miehen muodot yhdessä kynttilän liekin kanssa loivat ihanan yhdistelmän, johon rakastuin heti. Ajan myötä olen testaillut myös uusia  kynttilämalleja, kuten joutsenia, enkeleitä ja ruusuja, joista on tullut  todella suloisia. Tällä hetkellä valikoimassa on 4 erilaista vaihtoehtoa, jotka kaikki pakkaan kauniisiin lahjapakkauksiin.
Adam ja Eva -pakkaus sisältää 2 vartalokynttilää, Enkelit -pakkaus 3 enkelikynttilää, Joutsenet -pakkaus 4 joutsenkynttilää ja Ruusut -pakkaus 4 kaunista ruusukynttilää.
 
Kynttilät ovat koristeellinen yksityiskohta niin kodissa kuin juhlissakin ja ne sopivat hyvin lahjaksi mm. häihin ja ristiäisiin. Kaikki kynttiläni ovat käsin valettuja uniikkeja luomuksia, joten pieniä ”kauneusvirheitä” saattaa löytyä, kuten kaikilla maailmassa. Yksityiskohdat tekevät jokaisesta kynttilästä omanlaisensa ja kauniin juuri sellaisenaan. Kauneusvirheet eivät vaikuta kynttilöiden laatuun.
Kynttilöitä teen tällä hetkellä vapaa-ajallani, samalla yhteistyökumppaneita ja asiakkaita etsiskellen.
Upeat vartalokynttilät ovat helsinkiläisen NataMon käsin valamia. Mehiläisvahakynttilä on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille kynttilöille ja jokaisesta myydystä kynttilästä lahjoitetaan 1 € mehiläisten hyväksi. Tilaa omasi LOV!Tilta.Upeat vartalokynttilät ovat helsinkiläisen NataMon käsin valamia. Mehiläisvahakynttilä on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille kynttilöille ja jokaisesta myydystä kynttilästä lahjoitetaan 1 € mehiläisten hyväksi. Tilaa omasi LOV!Tilta.Upeat vartalokynttilät ovat helsinkiläisen NataMon käsin valamia. Mehiläisvahakynttilä on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille kynttilöille ja jokaisesta myydystä kynttilästä lahjoitetaan 1 € mehiläisten hyväksi. Tilaa omasi LOV!Tilta.
 

Jokaisesta myydystä kynttilästä 1 € mehiläisille

YK on julistanut 20. toukokuuta maailmaan mehiläispäiväksi kasvattaakseen tietoisuutta pölyttäjien tärkeydestä. Päivän tarkoituksena on vahvistaa halua suojella mehiläisiä ja muita pölyttäjiä, jolla taas voidaan vähentää nälänhätää kehittyvissä maissa, sillä mehiläispölytys on välttämätöntä monien kasvien sadon ja siementen tuotannolle.
 
Minä olen päättänyt, että jokaisesta myydystä kynttilästä menee 1 € mehiläisille! Näin minä asiakkaideni kanssa tuen mehiläistarhaajia sekä pienyrittäjiä.
 
JUTTUA PÄIVITETTY 23.2.2022
NataMon myyntiaika LOV!Tilla on valitettavasti päättynyt, mutta pääset ihailemaan hänen käden jälkeään ottamalla NataMo Finlandin seurantaan IG:ssä: @natamo.finland 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua