Uniikkeja asuste-elämyksiä luonnon inspiroimana ja ekologisia kierrätysmateriaaleja hyödyntäen!

NaSnu -brändin takana vaikuttaa luovan puolen moniosaaja Natalja, joka valmistaa ympäristöystävällisiä korvakoruja ekologisesta kierrätysmuovista!

Unelmankevyiden kukkakorvakorujen muotokielestä löytyy tyylikästä estetiikkaa ja skandinaavista minimalistisuutta, jotka yhdessä tarjoavat uniikkeja asuste-elämyksiä vaativampaankin makuun ja hienostuneempaankin käyttötarkoitukseen! Nataljan kierrätysmuovista valmistamien korvakorujen huomattavimpia etuja ovat laatu, kauneus ja hypoallergeenisuus.

Inspiraatiota koruvalikoimiinsa Natalja ammentaa kukkien, niittyjen, kukkivien pensaiden sekä puiden kauneudesta ja monipuolisuudesta. 

Uniikit NaSnu-kukkakorvakorut huokuvat ilmavuutta, keveyttä ja muotoilun eleganssia. Kukkakorvisten jokaisen terälehden käyrä on ainutlaatuinen, valmistettu käsityönä ja viimeistelty rakkaudella - käytettäväksi ylpeydellä ja omalaatuisuudesta nauttien! 

Ota upea kädentaitaja seurantaan Instagramissa @nasnudesign

Valitse suosikkisi ja tilaa itselle tai varmasti tykätyksi lahjaksi läheiselle!

 

Kierrätysmuovista valmistetut kotimaiset korvakorut - NaSnu Kierrätysmuovista valmistetut kotimaiset korvakorut - NaSnu Kierrätysmuovista valmistetut kotimaiset korvakorut - NaSnu

 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua