Mokomian käsintehdyt korvakorut ja meikkipussit saavat nimensä yrittäjälle tärkeiden ihmisten mukaan

Hei!

 

Olen Mia Turunen, joensuulainen 45-vuotias sairaanhoitaja ja artesaani sekä sivutoiminen käsityöyrittäjä. 2020 syksyllä avasin oman pienen verkkokauppani MOKOMIAN, jossa myyn käsityötuotteitani. Tuotevalikoimaani kuuluvat erilaiset tekstiilit, kestotuotteet sekä korvakorut. Tuotemerkkini nimi tulee suoraan rakkaiden lasteni etunimistä, koska lapseni ovat olleet minulle aina valtava inspiraation lähde ja koko rakkaan käsityöinnostukseni alkusysäys.

 

Olin jo vuosia haaveillut käsityöyrittäjyydestä ja lopulta myönsin itselleni, ettei kukaan muu voi toteuttaa minun unelmaani kuin minä itse! Jokainen tuote valmistuu alusta loppuun saakka minun käsieni kautta aina suunnittelusta viimeistelyyn ja pakkaukseen asti. Tuotteiden nimiin olen ripotellut minulle tärkeiden, rakkaiden ihmisten nimiä ja valmistan jokaisen tuotteen huolella ja suurella intohimolla.

 

Tuotteiden materiaaleissa suosin pääosin luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, puuvillaa ja nahkaa. Pyrin minimoimaan materiaalihävikin ja käytän tuotteissani osittain kierrätysmateriaaleja sekä muiden tuotteiden valmistuksessa syntynyttä leikkuujätettä. Materiaalit sekä värit valitsen huolella ja harkiten ja tilaan ne suomalaisilta pienyrittäjiltä tukien näin omalta osaltani kotimaista yrittäjyyttä.

 

Musta on lempivärini; se on voimavärini, joka rauhoittaa minua, eikä mielestäni ollenkaan synkkä. Suurimmassa osassa tuotteitani olenkin yhdistänyt mustaa väriä johonkin toiseen kauniiseen väriin. Haluan kokonaisuuden olevan tyylikäs ja kaunis, mutta kuitenkin persoonallinen!

 

Mokomian tarina on vasta alussa, mutta palaute on tähän asti ollut ilahduttavan positiivista ja olen saanut paljon kannustusta sekä rohkaisua toteuttaa unelmaani. Tästä olen äärettömän kiitollinen kaikille ihmisille, jotka ovat olleet mukana seuraamassa tarinaani somessa ja somen ulkopuolella. Ilman näitä ihmisiä en pystyisi toteuttamaan tätä työtä.

 

Tulevaisuudessa haluaisin ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja toteuttaa pelkästään tätä suurta intohimoani ja jos voittaisin lotossa, heittäytyisin kokonaan oman intohimoni vietäväksi!

 

Kiinnostuin LOV!Tista, koska tuore käsitöiden verkkokauppa vaikutti niin lämminhenkiseltä ja kaupan omistaja Emilia niin innostuneelta ja aidosti asiaan vihkiytyneeltä! Mikäpäs sen parempi lähtökohta yhteistyökumppanuudelle, kuin kaksi asialleen omistautunutta käsitöiden ystävää!

 

Rakkaudella,

 

Mia

 

Ihastu mokomian valikoimaan LOV!Tilla

mokomian verkkokauppa
mokomia Instagramissa @tmimokomia
mokomia Facebookissa @tmi-mokomia

 

Tmi mokomia valmistaa kotimaisena käsityönä meikkipusseja, korvakoruja ja kestotiskirättejä.Tmi mokomia valmistaa kotimaisena käsityönä meikkipusseja, korvakoruja ja kestotiskirättejä.Tmi mokomia valmistaa kotimaisena käsityönä meikkipusseja, korvakoruja ja kestotiskirättejä.Tmi mokomia valmistaa kotimaisena käsityönä meikkipusseja, korvakoruja ja kestotiskirättejä.

 

Mian haastattelu Heili-nettilehdessä

 

Olethan tutustunut jo Katriin, jonka Ketjutikki-ompelimo juhli juuri 4-vuotis synttäreitään?

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua