Milla iloitsee voidessaan luoda kaunista ja persoonallista myös muille!
Olen harrastanut ompelua lähes koko ikäni. Jo lapsuudessani ompelin vaatteita ja asusteita nukeille ja parhaan kaverini koiranpennulle. Kouluaikana käsityötunneilla innostuin ompelemaan vaatteita myös itselleni.
 
Eniten pidän lastenvaatteiden ompelemisesta ja arkikin kuluu pitkälti lasten parissa. Mun perheeseen kuuluu mies ja kolme aikuista lasta. Lastenlapsia minulla on yhteensä 7, joissa mukana yhdet kolmoset.
Ammatiltani olen lastentarhanopettaja.
 
Ompeluharrastus on äärettömän tärkeä osa elämääni. Tykkään kauniista kankaista ja niistä syntyvistä vaatteista. Olen onnellinen siitä, että osaan luoda kankaista kaunista, käytännöllistä ja persoonallista myös muille.
 
Nykyisin valmistan tuotteita työnimellä MyMini. MyMinin LOV!T-sivulta voit tilata kauniita ja persoonallisia vaatteita ja asusteita perheen lapsille ja lahjaksi ystävien lapsille. Laadukkaat trikoo- ja collegekankaat ostan suomalaisista verkkokaupoista.
 

 

- Milla, MyMini

 MyMinin käsityönä valmistamia lastenvaatteita, tilaa netistä, Lovitkaupasta.

 

Millan myyntijakso LOV!Tilla on valitettavasti päättynyt, mutta ehkä näemme Millan tuotteita uudelleen LOV!Tilla myöhemmin! 

 

 MyMini Instgramissa @mymini2021

Olethan jo tutustunut Mariaan, joka valmistaa ajattoman kauniita punoskransseja käsityönä Keski-Suomessa?

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua