Lupune on yhden naisen elämäntapa, mutta tie ei ole todellakaan ollut kivetön

´Lupune on enemmänkin elämäntapa, kuin työ´, sanoo Päivi, Lupunen yrittäjä. 

Lupune syntyi vuoden 2021 syyskuussa pääasiassa rakkaudesta lajiin. ´Korujen tekeminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen tehnyt paljon erilaisia koruja jo ennen kuin otin oman toiminimen.´

Heti aloitettuaan yritystoiminnan heitteli elämä kuitenkin kapuloita rattaisiin. Jo totuttuun tapaan markkinoita ja myyntitapahtumia peruttiin yhä tiuhaan tahtiin ja käteen jäi joulusesongilta vain kolmet (tosin sitäkin mukavammat) joulumarkkinat. Kaiken lisäksi Päivi on kohdannut vastoinkäymisiä perhepiirissä, joka on omalta osaltaan laittanut asioita tärkeysjärjestykseen ja tehnyt Lupunen alkutaipaleesta entistäkin kivikkoisemman. ´Näinhän se on, että elämä yllättää juuri silloin kun sitä vähiten odottaa. Jospa tammikuussa olisi jo asiat vähän paremmin´, jaksaa Päivi uskoa!

Kaikesta huolimatta Päivi nauttii käsillä tekemisestä paljon. On aina nauttinut. 

´Korujen tekeminen on niin ihanan luovaa, kun pääsee suunnittelemaan ja sovittelemaan erilaisia värejä, sävyjä ja muotoja, yhteen ja erikseen.´

´Tämä koruyrittäminen on enemmänkin elämäntapa kuin työ, enkä malttaisi odottaa, mitä kaikkea se vielä eteeni tuokaan´! 

 

 

Lupune valmistaa kotimaisena käsityönä koruja huovuttamalla.Lupune valmistaa kotimaisena käsityönä koruja huovuttamalla.Lupune valmistaa kotimaisena käsityönä koruja huovuttamalla.

 

JUTTUA PÄIVITETTY!

Valitettavasti Lupunen myyntiaika LOV!TIlla on jo päättynyt, mutta voit seurailla Lupunen menoa ja meininkiä ottamalla sen seurantaan Facebookissa!

 

Muut tutustuivat myös seuraaviin artikkeleihin:

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua