Kasvivärjäämisessä viehättävät kemikaalittomuuden lisäksi luonnonläheiset sävyt
Handmade Re-Twist on pieni Outokumpulainen yhden naisen sivutoiminen toiminimiyritys, joka ompelee vanhasta uutta kierrättäen.
 
Olen aina tykännyt käsillä tekemisestä ja ompelukärpänen puraisikin todenteolla vuonna 2015 kuopuksen syntymän jälkeen. Ensin valmistui vaatteita omiin tarpeisiin lapsilleni, itsellenikin ja lahjaksi, mutta "löydettyäni" retrokuosit, vei ompeluharrastus täysin mennessään...
 
Surullisen kuuluisan koronakevään 2020 ja sen mukanaan tuoman lomautuksen myötä, oli aikaa tehdä ja miettiä. Silloin mukaan kuvioihin tulivat ainutlaatuisuutensa vuoksi kierrätysmateriaalit, joiden käyttömahdollisuudet osoittautuivat olemaan loputtomat. Verhoista ja farkuista alkoi valmistua mekkoja ja takkeja, muista vanhoista vaatteista mm. nuken vaatteita.
 
Kun lähetin kummitytöllekin ison vaatepaketin synttärilahjaksi, kysyi tytön äiti minulta miksen tekisi töitäni myyntiin asti? Siitä se ajatus lähti ja puoli vuotta myöhemmin oli toiminimi perustettu! Arvelluttiko ja jännittikö tulevaisuus? Kyllä arvellutti ja jännitti! Entä jos vain nauretaan? Kukaan ei ole nauranut!
 

Kasvivärjääminen ja ekoprinttaaminen

 
Uusimpana "aluevaltauksenani" on tullut kasvivärjäys ja ekoprinttaus joihin hurahdin aivan täysin keväällä -21. Kasvivärjäämällä ja ekoprinttaamalla saatavat luonnonläheiset ja murretut sävyt, kemikaalittomuus ja ekologisuus viehättää. Puhumattakaan metodien yllätyksellisyydestä! Koskaan ei voi täysin varmaksi tietää, mitä sieltä värjäyspadasta tai höyrytyskattilasta paljastuu!
 
Taitoliitto onkin kuin tilauksesta valinnut vuoden 2022 käsityötekniikaksi kasvivärjäyksen ja suosittelenkin ottamaan heidän ja värjärikillan sivut seurantaan, jos kasvivärjäyksen eri tekniikat kiinnostavat.
 
LOV!T verkkokauppaan törmäsin netissä ja sivustoa tutkittuani päätin ottaa Emiliaan yhteyttä ja tässä sitä nyt ollaan! Yhteistyössä ensimmäisen jälleenmyyjäni kanssa! Aivan mahtavaa! Tämä tuli kuin tilauksesta koska olin miettinyt keinoja kuinka saisin tunnettavuutta ja parempaa näkyvyyttä.
 
Tulevaisuudenhaaveeni on päästä tekemään tätä täysipäiväisesti ja ehkä joku päivä avata oma putiikkini. Jos voittaisin lotossa, näin myös tekisin!
 
Tervetuloa seurailemaan Handmade Re-Twistin tuotteita ja menoa Instagramissa @handmadere_twist sekä Facebookissa Handmade Re-Twist
 
Nyt kun rohkeus on riittänyt tänne asti, on tästä eteenpäin vain taivas rajana!
Kasvivärjätyistä kankaista valmistetut rusettisoljet sopivat niin aikuiselle kuin lapsellekin. Tilaa omasi LOV!Tilta.Ihanat retrokankaiset meikkipussukat sopivat niin aikuiselle kuin lapsellekin. Tilaa omasi LOV!Tilta.Kasvivärjätyistä kankaista valmistetut kukkarot sopivat niin aikuiselle kuin lapsellekin. Tilaa omasi LOV!Tilta.

Muita suosittuja LOV!T Blogissa tällä hetkellä

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua