LOV!T pajalla tapahtuu

ja paljon tapahtuukin! 

 

Puoti on ollut pystyssä nyt kuukauden! On ollut ihanaa huomata, kuinka paljon kiinnostusta LOV!Tin tarjoama täyden palvelun myyntialusta on herättänyt, niin harratelijoiden, kuin pienyrittäjienkin parissa. Kotipaja pursuilee toinen toistaan ihanampia tuotteita, joihin käsitöitä arvostavat ostajat voivat tutustua verkkokaupassa. Kerrankin erilaisia tuotteita saa eri tekijöiltä yhdestä ja samasta osoitteesta, yhdellä nopealla toimituksella. 

 

Alun alkaen idea LOV!Tin kaltaisen verkkokaupan perustamiseen lähti luonnollisestikin omasta kiinnostuksesta käsitöihin ja intohimosta uuden luomiseen sekä puhtaasta halusta auttaa muitakin kotimaisen käsityön taitajia saamaan ansaitsemaansa näkyvyyttä! Kaiken hässäkän keskellä ei LOV!Tin omalla pajalla ole kuitenkaan juurikaan ehditty luoda uutta, mutta jotain sentään on saatu omastakin verstaasta myyntiin ja lisää tulee sitä mukaa, kun ehtii vain. Myyjät ja asiakkaat ovat nyt etusijalla! 

 

Mutta kuten sanottu, meillä täällä rakastetaan käsitöitä ja niiden parissa vietetään melkolailla aikaa aina, kun mahdollista. Vuosien saatossa ollaan läpikäyty materiaalit jos toisetkin ja testattu jos jonkinlaisia tekniikoita ja menetelmiä erilaisten käsitöiden parissa. Viimeisimmäksi on inspiroiduttu vähän ´kovemmista´ materiaaleista ja jääty koukkuun nahan, rautalangan ja betonin työstämiseen. Betonitimantit sai tosi hyvän vastaanoton ja nahkahan on aina nahkaa - ikuinen musta! Kuvassa kauppiaalla muuten korvissa ihanan simppelit LOV!T -nahkaremmikorvikset!

 

Lovitkaupasta myös oman pajan käsintehtyjä koruja 

Tutustu koko LOV!Tin oman pajan valikoimaan! 

 

Ensi kertaan taas! 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua