Seija herättää vanhat lautapelit eloon

Vanhojen klassikoiden uusi elämä! 

 

´Olen Seija ja asun Itä-Suomessa. Palkkatyönä teen toimistotöitä ja senpä vuoksi vapaa-ajalla tulee tehtyä paljon metsälenkkejä koiran kanssa. Sydäntäni lähellä on kierrättäminen. Liian paljon päätyy hyvää ja ehjää tavaraa roskiin ja monesta tuotteesta saisi pienellä muokkauksella vielä käyttökelpoista. Kivaa on myös keksiä esineille uusia käyttötarkoituksia mm. kasseja sateenvarjoista, lamppuja kattiloista ja peltipurkeista, hyllyjä ja peilejä vanhoista puulaatikoista. Viimeisimpänä olen innostunut tekemään korvakoruja ja materiaaleiksi käytän mitä vain keksinkin, esim. vanhoja aterimia, farkkuvaatteita ja lautapelejä.´ 

 

 Seija valmistaa koruja vanhojen lautapelien osista

 

Onko sinulla kaapin pohjilla pölyttymässä vahoja tunnettuja lautapelejä, joista puuttuu osia ja paloja, mutta joita et oikein ole raaskinut heittää roskiinkaan? Lähetä ne Seijalle, Seija loihtii jäljellä olevista osista sinulle jotain ihanaa! Yhteystiedot saat lähettämällä sähköpostia LOV!Tille.

 

Let the games rebegin!

 

Lue seuraavaksi lisää vaikkapa itse kauppiaasta, Emiliasta

Päivitetty 16.7.2021

Seijan myyntiaika LOV!Tilla on valitettavasti päättynyt, mutta ehkä saamme joskus tulevaisuudessa uudelleen Seijan ihania koruja myyntiin LOV!Tille.

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua