Leeni Design syntyi kahden äidin ja heidän lastensa tarpeesta värikkäisiin, istuviin lastenvaatteisiin
Värikkäät lastenvaatteet, joilla on hyvä istuvuus ja laatu´ vastaavat Leeni Designin yrittäjät lähes yhteen ääneen, kun mietitään, mikä tekee heistä onnellisia!
 
Ilo on jotain, jonka haluamme jakaa mukavien ja hauskojen lastenvaatteidemme kautta muillekin. Koko yrityksemme idea syntyi, kun omat poikamme olivat pieniä, eivätkä löytäneet vaatteita haluamissaan väreissä.
 
Leeni Design perustettiin vuonna 2016 sivutoimena ja suurin osa myynnistä tehtiin silloin Facebookin ja markkinoiden kautta, usein ystäville ja tuttaville. Nykyään Leeni Design on kokopäivätyö molemmille yrittäjille ja kauppaa käydään oman mukavan verkkokaupan kautta Suomeen ja Ruotsiin.
 
Yrityksen takana ovat Christine ja Elinor, kaksi pienten lasten vanhempaa, joista  molemmat ovat kasvaneet käsitöiden ympäröimänä. Molemmille yrittäjille yhteistä on lisäksi vastuullisuuden ja ekologisuuden vaaliminen kaikessa tekemisessä.
 
´Toinen meistä on ommellut omat vaatteensa lapsuudesta lähtien, kun taas toiselle kiinnostus ompeluun ilmestyi lasten synnyttyä. Valitsemme aina yhdessä ne ekologisimmat kankaat, jonka jälkeen suunnittelemme ja ompelemme vaatteet kotiompelimoissamme. Kaikki tuotteet valmistetaan tilausten mukaan, jolloin vältetään massatuotanto. Pyrimme lisäksi aina hyötykäyttämään vaatteiden valmistuksesta yli jääneet kangaspalat, ja myymme tarpeettomat eteenpäin pieninä kokoelmakangaspusseina, luovaan luomiseen.´
 
´Yrittäjävuosinamme olemme huomanneet kasvavan kiinnostuksen aikuisten ja lasten yhteneviin vaatteisiin ja asusteisiin, siihen, että sisaruksilla tai vanhemmilla ja lapsilla on samanlaiset vaatteet. Vastataksemme asiakkaiden tarpeisiin, olemme lisänneet Leeni Designin verkkosivulle ´Suunnittele itse´ -osion, jossa asiakas voi itse suunnitella ja tilata haluamansalaisen kokonaisuuden.´
 

Miksi Lovit?

´Vuosien saatossa meillä on ollut mahdollisuus tehdä yhteistyötä eri käsityöketjujen kanssa, mikä on antanut meille hienoja kokemuksia. Kun löysimme sosiaalisen median kautta LOV!Tin, halusimme ehdottomasti mukaan levittämään käsityön kautta iloa yhä useammille ihmisille!
 
Tilaamalla meiltä värikkäitä luomuvaatteita, tuet pohjanmaalaista pienyritystä. Yrityksemme kotisivulta www.leenidesign.fi löydät suunnittelemiamme tuotteita sekä mahdollisuuden omaan luovaan luomiseen.
 
Tervetuloa!´

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua