Lalunatic designin Jelena tietää, mitä on hullaantua asioista, jotka todella merkitsevät
Moikka!
 
Mie olen Jellu, käsillä tekemistä rakastava kuuhullu Etelä-Karjalasta.
 
Lalunatic.designin parissa olen puuhaillut vasta reilun vuoden, mutta käsitöitä on tullut tehtyä niin kauan, kuin muistan. Ehkä se on veressä, sillä niin mie, kuin myös äitini olemme tekstiiliartesaaneja ja isäni osaa käsitellä puuta ainakin omasta mielestäni paremmin kuin kukaan.
 
Lapsuuden ensimmäiset unelma-ammattini olivat tenniksen pelaaja ja taiteilija. Tennistä en koskaan aloittanut, mutta olen iloinen, että saan toteuttaa luovaa puoltani oman yritykseni alla.
 
Lalunatic.design sai alkunsa, kun olin aikani tehnyt koruja ja keittiötekstiilejä omaksi, ystävieni ja sukulaisteni iloksi. Pian miulla oli Instagram-tili ja y-tunnus, jonka jälkeen tämä harrastus on saanut edetä omalla painollaan. Yhteistyö LOV!Tin kanssa tuli kuin tilauksesta, kun tuttavani miulle tästä vinkkasi. Olin mielessäni pohtinut, sopivaa alustaa töilleni ja tämä vaihtoehto sopi täydellisesti. On ilo päästä monien niin taitavien käsityöläisten joukkoon! Nimi viittaa jo aiemmin mainitsemaani ”kuuhulluuteen”, tai siihen, että olen hulluna kuuhun. Toisin sanoen rakastan unohtua tuijottelemaan kuuta, mutta löydän myös paljon viisautta sen vaiheiden seuraamisesta, vaikka esimerkiksi puutarhan hoidossa. Kuun lisäksi miuta inspiroi suomalainen mytologia ja luonto. Lempparijuttujani on ihan vain päämäärätön kuljeskelu metsässä tai Saimaan rannalla istuskelu ja järven ihastelu.
 
Tällä hetkellä sidon makrameeta niin seinälle, kuin korvakoruiksikin tai mihin sitten ikinä keksimmekään asiakkaan kanssa solmuja laittaa. Mie myös neulon ja virkkaan jonkin verran, mutta ehkä suurin intohimoni on kangaspuut, joiden ääressä tulee vietettyä paljon aikaa. Tulevaisuudessa omasta valikoimasta tulee siis löytymään myös suurempia sisustustekstiilejä. Päässäni on jatkuvasti jonkin sortin tuotekehitysprosessi omaa mallistoa ajatellen. Sen lisäksi myös ihanien asiakkaideni tilaustyöt ovat ihan parhaita, kun pääsemme yhdessä suunnittelemaan yksilöllisiä ja kauniita juttuja. Oli alkuperäinen ajatus tulevasta tuotteesta sitten miun oma tai asiakkaan visio, kaikista palkitsevinta on nähdä lopputulos valmiina edessäni.
 
Mitä käsissäni sitten ikinä syntyykään, teen kaiken aina sydämellä ja intohimolla. Sellaista se kai on hullaantua asioista, joilla kokee olevan jotakin merkitystä.
 
Käy seuraamassa Instagramissa ja Facebookissa @lalunatic.design, niin tiedät, mitä kaikkea kivaa olen viimeksi tehnyt!
Lalunatic Designin valikoimista löydät upeat virkatut ja solmitut korvakorut sekä ekologiset keittiötekstiilit.
Lalunatic Designin valikoimista löydät upeat virkatut ja solmitut korvakorut sekä ekologiset keittiötekstiilit.Lalunatic Designin valikoimista löydät upeat virkatut ja solmitut korvakorut sekä ekologiset keittiötekstiilit.<img src="https://cdn.shopify.com/s/files/1/0514/4713/6454/files/patalaput-keittio-sisustus-suomalainen-design-lovitkauppa-lalunatic-design_5_160x160.png?v=1629979293" alt="Lalunatic Designin valikoimista löydät upeat virkatut ja solmitut korvakorut sekä ekologiset keittiötekstiilit." />

Muita suosittuja postauksia LOV!T Blogissa:

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua