Mielenkiinto voitti pelon - KUUHAN syntyi Tanja-Reetan hypystä tuntemattomaan!
Moikka!
Olen Tanja-Reetta, 34-vuotias käsityöyrittäjä ja kolmen lapsen äiti Hankasalmelta, Keski-Suomesta.
Käsillä tekeminen on aina ollut minulle luontaista ja saan ihan mieletöntä hyvää oloa ja onnistumisen tunnetta siitä, kun näen kätteni jäljen. Yrittäjyys on kiehtonut minua jo pitkään, mutta rohkeus hypätä tuntemattomaan on puuttunut. Viime marraskuussa monien edeltävien vaiheiden jälkeen mielenkiinto kuitenkin voitti pelon ja yritys nimeltään KUUHAN syntyi.

KUUHAN handmade nimen alla suunnittelen ja valmistan tyylikkäitä ja persoonallisia sisustustuotteita monenlaiseen makuun. Tuotevalikoimani pääpaino on amppeleissa ja makrameeseinävaatteissa, mutta tasaisin väliajoin valmistuu toki muitakin töitä. Valmiina mallistossa olevien tuotteiden lisäksi teenkin mielelläni myös tilaustöitä asiakkaan toiveiden ja
tarpeiden mukaan! 😊

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja AMK agrologi. Lähihoitaja minussa miettii yöt läpeensä kuinka vanhustyön ongelmat ratkotaan ja agrologi minussa taas haluaa tehdä kaikkensa suomalaisen maaseudun elinvoimaisuuden puolesta! Olen sitä mieltä, että jokainen ikääntyvä ansaitsee inhimillisen ja arvostavan tuen ja hoivan samalla kun jokainen hoitaja ansaitsee inhimillisen ja arvostavan työn ja työnantajan. Peräänkuulutan myös toimia, joilla saadaan palvelut ja vetovoima säilymään myös kasvukeskusten ulkopuolella!
Näiden mietteideni johdosta yritykseni toimenkuvaan tuleekin pian kuulumaan käsitöiden lisäksi ikääntyneelle väestölle suunnatut hoiva- ja hyvinvointipalvelut.
Voi jestas! En malta odottaakaan mitä kaikkea tulevat vuodet tulevat sisällään pitämään! 
 

Avainasioita kaikessa tekemisessäni ovat inhimillisyys, kestävyys ja mielikuvituksellisuus!


Inhimillisyys – Ollaan hyviä toisillemme, arvostetaan ja ollaan ystävällisiä.
Kestävyys – Valitaan ja toimitaan vastuullisesti, luontoa ja toisiamme kunnioittaen.
Mielikuvituksellisuus – Kokeillaan ja ollaan ennakkoluulottomia. Ei pelätä epäonnistumista vaan otetaan oppia siitä mitä vastaan tulee!

 
Minuun voi ja saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, ei tarvitse jännittää yhtään!

Yritykseni löytyy Instagramista @kuuhan_handmade ja Facebookista Kuuhan handmade. Myös verkkokauppani www.amppelikauppa.fi on auki, joten sitäkin kautta voi olla yhteyksissä!
 
<3
KUUHAN handmade on suomalainen pienyritys, joka valmistaa kauniita makramee amppeleita viherkasveille. Tilaa omat kukka-amppelisi Lovitkaupasta.
JUTTUA PÄIVITETTY!
Tanja-Reetan ryhtyessä elämässä jälleen uusiin seikkailuihin, jäävät kauniit makramee amppelit myyntiin LOV!Tin Outlet-osastolle! 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua