Yritykseni tarina alkoi halusta suunnitella koruja, jotka erottuisivat muista

Kuka olet ja kuinka ajauduit käsitöiden pariin?

Olen Linda ja olen aina ollut melko näppärä käsistäni, mutta näin aikuisiällä en ole varsinaisesti pitänyt käsitöistä sillä on ollut niin paljon muutakin ”tärkeämpää” tehtävää. Äitiyslomalla kuitenkin oli vihdoinkin aikaa harrastaa ja ajauduin käsitöiden pariin. Korvikset ovat aina koruista olleet se oma juttu ja innostuin tekemään korviksia. Pää täyttyi ihanista hempeistä korvisideoista ja olihan sitä pakko tarttua tuumasta toimeen ja alkaa tekemään korviksia laajemmin, sillä olin myös unelmoinut omasta pikku yrityksestä.

Oman yrityksesi tarina?

Olen muualla päivätöissä ja työpaikalla päältäni löytyy useimmiten mustaa. Mustan ohella vaaleanpunainen on lempivärini ja ruusukulta on mielestäni kaikista kimaltavista kaunein. Muuten en juuri käytä koruja, mutta korvikset täytyy aina olla töissä. Törmäsin netissä ruusukultaisiin peiliakryylikorviksiin ja ihastuin oitis. Oli pakko tutkia lisää ja perehtyä tähän kauniiseen materiaaliin, ja koska olen toisinaan hieman äkkipikainen ”kaikki mulle heti” -tyyppi niin pian olinkin jo lähettelemässä kyselyjä ja tarjouspyyntöjä laserleikkaamoille.

Halusin suunnitella koruja, jotka sopisivat arkeen sekä töihin ja erottuisivat muista. Päästin mielikuvitukseni valloilleen ja aloin suunnittelemaan juuri sellaisia hattaraisia koruja joita itse haluaisin käyttää.

Oli haastavaa keksiä nimi korvisyritykselleni. En halua liikaa rajoittaa korvispuotiani ja korujeni tyyliä, koska tulevaisuudessa saatan keksiä monenlaisia erilaisia korviksia, ja halusin nimenkin kuvastavan tätä avointa ajatusmaailmaani. Olen hieman höpsö ja käytän melko usein tuota ”lapsellista” sanaa ”höpsö” ja jotenkin tämä sitten päätyi yritykseni nimeenikin.  Ja mielestäni nimi on juuri ihana ja kuvastaa hyvin yritystäni.

Alkuun mahtui monia turhautumisia, merkittävimpänä mainittakoon se kun jouduin opettelemaan laserleikattavien muotojen piirtämistä tietokoneohjelmalla. Tämä oli alkuun uuden opettelua ja hyvin epämukavuusalueellani, mutta pian sitä hieman oppi ja nyt opettelen haastavampien muotojen piirtämistä.

Mitä sinulle kuuluu tänään?

Kiirettä pitää ja korusuunnittelu käy kuumana. Innolla odotan mitä kaikkea Höpsien keksii tulevaisuudessa.

Tulevaisuudessa toivon että löytäisin vielä enemmän aikaa koruilleni ja saisin kehitettyä yritystäni, ja mahdollisesti saisin korujani myyntiin laajemmin.

Jos voittaisit lotossa... 

ostaisin isomman talon jossa olisi enemmän huoneita ja saisin mm. oman ison korustudion, lisäksi avaisin kivijalkapuodin ja jättäytyisin päivätöistä pois pyörittääkseni korubisnestä täysipäiväisesti.

Miksi LOV!T?

LOV!Tin valitsin, koska heillä on laadukkaita suomalaisia tuotteita myynnissä, ja tuntuu että koruni sopivat hyvin joukkoon. 

Oman nettikauppani löydät osoitteesta www.hopsien.fi ja olet oikein tervetullut seurailemaan Höpsienin elämää IG:ssä @hopsien

 

Tutustu ihanaan Höpsien -koruvalikoimaan LOV!Tilla

 Höpsien korut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja ruusukultaisesta peiliakryylista. Tilaa suosikkisi LOV!TIlta

Muita suosittuja julkaisuja LOV!T Blogissa

NataMo lahjoittaa jokaisesta myydystä kynttilästä 1 € mehiläisten hyväksi!

´Kun tekemisen flow iskee päälle, voi työhuoneessa vierähtää koko päivä´

Väylän tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saisi tekemästään työstä asiallisen palkan!

Askartelu- ja käsityöskenen uusimpia tuulia on monipuolinen nahkaa muistuttava paperi, joka kestää vettä ja sopii mm. ompeluun

Bupu-yrittäjälle tärkeimpiä ovat läpinäkyvyys, luotettavuus sekä omaperäisyys!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua