2 viikkoa käsityöverkkokauppiaana takana

Kauppias tässä terve!

Kauppa on ollut auki pian 2 viikkoa ja kiirettä on pitänyt. Olen nauttinut yrittäjyydestä ja verkkokauppiuudesta paljon ja päässyt taas oppimaan paljon uutta. Myyjien määrä on yllättänyt itsenikin ja olenkin pidentänyt myyntijaksoja alkuperäisestä, ihan vain ehtiäkseni tarjoamaan jokaiselle heidän ehdottomasti ansaitsemansa näkyvyyden verkkokaupassa ja somessa. 

Kaupan analytiikka näyttää, että kaupalla on kävijöitä huomattavasti keskivertoa enemmän, eli kyllä se vain elää ja kukoistaa tuo arvostus kotimaista käsityötä kohtaan! Eikä ihme, täällä tuotteita kuvatessa ja käsitellessä myyntiin olen ihastunut toinen toistaan taidokkaammin valmistettuihin tuotteisiin, joista haluaisin kuuluttaa kaikelle kansalle. Tukekaa kotimaista käsityötä, hämmästykää, mitä kaikkea ihanaa maassamme syntyykään, ihan vain taitajien kotipajoilla ja -vertstailla! 

LOV!Tilla jokainen päivä on luonnollisestikin yrittäjyyden ja kotimaisen käsityön juhlaa, mutta sunnuntaina juhlitaan näiden lisäksi myös ystävyyttä, rakkautta ja kauppiaan syntymäpäivää! 

 

Kaiken tämän kunniaksi ja jokaisen kädentaitajan ansaitsemaa näkyvyyttä lisätäkseni on aika pistää pystyyn arpajaiset!

Edit. 15.2. HUOMAATHAN, ETTÄ ARVONTA ON JO PÄÄTTYNYT!

Käsintehdyt korvakorut Lovitkaupasta

👉 Kipaise LOV!Tin Insta-tilille ja osallistu mukaan viikkoarvontoihin!

 

Emilia pyörittää käsityöverkkokauppaa kotoaan
Kuvassa muuten korvissa juurikin nuo LOV!Tin oman pajan betonitimantit ja työn alla jälleen uusia ihania tuotteita tulossa kuvaukseen. Helin lämpöiset tumput ja villasukat saatavilla Lovitkaupasta :)

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua