Katrin Ketjutikki toteuttaa asiakkaiden ompelu- ja neuletoiveita Helsingin Pihlajamäessä

Katri, tekijä Ketjutikin takaa.

Ketjutikki on kotimainen pienompelimo Helsingin Pihlajamäessä

 

Olen helsinkiläinen käsityöyrittäjä, ompelija-neulekisälli. Perustin Ketjutikin hoitovapaan jälkeen, tehtyäni sitä ennen reilun kymmenen vuoden työuran korjausompelijan kangaskaupassa ja muutaman vuoden pukuvuokraamossa. Yrittäjyyttä ja Ketjutikin taivalta tuli 4 vuotta täyteen huhtikuun alussa.

 

Ketjutikki tekee korjaus- ja muutosompelua sekä erilaisia muita ompelu- ja neuletöitä. Toimin kotoisassa ompelimossa Helsingin Pihlajamäessä. Korjausompelun lisäksi Ketjutikillä on omia tuotteita myynnissä verkkokaupassa. Neuleet ovat olleen aina intohimoni, niin käsin neuloen kuin neulekoneellakin. Tästä intohimosta on syntynyt mm. kätevä Käskassi, jonka avulla neuletyö kulkee mukana siellä missä minäkin. Käskassi on saanut rinnalleen myös omat puikkokotelot erilaisille puikoille ja virkkuukoukuille.

Puikkokotelo on jokaisen neulojan unelma. Kotimaista käsityötä Ketjutikiltä. Puikkokotelo on jokaisen neulojan unelma. Kotimaista käsityötä Ketjutikiltä.

Ketjutikin tuotevalikoimaan kuuluu hyvin erilaisia tuotteita, jotka ovat syntyneet omasta tarpeesta tai asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden innoittamana. Olen aina ollut ahkera ja monipuolinen käsityöläinen ja nyt yrittäjänä minulla on vapaus valita, mitä kaikkea teen. Ilolla otan vastaan erilaisia haasteita ja pyrin auttamaan asiakkaita erilaisissa ompelutarpeissa.

 

Ketjutikin tuotteisiin, neulojien käteviin apureihin sekä ihaniin kankaisiin lahjapusseihin voit tutustua nyt LOV!T Käsityöverkkokaupassa. Koko Ketjutikin tuotevalikoiman löydät Ketjutikin verkkokaupasta

 

 Ketjutikki on helsinkiläinen ompelimo joka valmistaa kotimaisena käsityönä mm. puikkokoteloita ja käskasseja.

Kun tarvitset ompeluapua, ota yhteyttä!

 

Terkuin, Katri

www.ketjutikki.fi

 

 

Ketjutikin töitä ja tunnelmia pääset seuraamaan Facebookissa ja Instagramissa.

 

https://www.facebook.com/ketjutikki

https://www.instagram.com/ketjutikki

 

Oletko jo lukenut Juliasta, joka valmistaa intohimolla käsitöitä jo 5. sukupolvessa?

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua