Karisma Queen® -korvikset on luotu muistuttamaan kantajaansa siitä voimasta ja sisäisestä säteilystä, jota hänellä on!

Karisma Queen® - säteile upeuttasi!

´Olen Johanna Koivu, esiintyvä taiteilija ja valmentaja, kouluttaja sekä Karisma Queen® - ja Karisma Coaching® by Johanna Koivu -konseptien luoja. Karisma käsitteenä on viehättänyt minua viimeiset parikymmentä vuotta. Lontoolaisessa teatterikoulussa vuosisadan vaihteessa valmistellessani maisterintutkintoa tutkin karismaa ja sitä, mikä tekee ihmisestä vetovoimaisen lavalla ja lavan ulkopuolella. Tästä syystä päädyin nimeämään konseptini karisma-sanan ympärille.

Olen erikoistunut esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentamiseen sekä esiintymisjännittäjien auttamiseen vuodesta 2001. Asiakkaani ovat esimerkiksi oppineet esiintymään ilman beetasalpaajia ja päässeet eroon jännittämisen aiheuttamista pyörtymisistä yleisön edessä.

Karisma Queen®- korvikset on luotu muistuttamaan niiden kantajaa siitä erityisestä voimasta ja sisäisestä säteilystä, jota meillä kaikilla on. 

Näyttävät statement-korvikset ovat ainutlaatuinen tapa heijastaa omaa identiteettiäsi ja tarinaasi. 

Korvisten inspiroivat sanat KARISMA ja QUEEN muistuttavat sinua pysymään positiivisena omassa voimassasi ja voivat auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Ehkäpä kyseiset sanat myös kuvaavat persoonallisuuttasi tai sitä potentiaalia, jota sinussa on. Nämä korvakorut ovat loistava tapa näyttää maailmalle, kuka olet.

Nämä korvikset olet voinut bongata yltäni MTV3 Huomenta Suomi -ohjelmassa tai Voi Hyvin -lehden kansikuvajutusta.

Killuttimet ovat osa Karisma Coaching®  by Johanna Koivu -tuoteperhettä. 

Kannustan kaikkia olemaan oman elämänsä Karisma Queen ja tägäämään somessa oman kuningatarkuvansa #karismaqueentribe @karismacoaching´

 

Tutustu Johannan upeisiin Statement -peilikorviksiin

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua