Julia valmistaa käsitöitä intohimolla jo 5. sukupolvessa
Olen Julia, vielä nuori käsityöläinen. Käsillä tekeminen on minulle luonnollista, sillä suvussani kummaltakin puolelta, sekä äitini että isäni puolelta, käsityö on aina ollut osa elämää. Äitini puolelta olen käsityöläinen viidennessä polvessa.
 
Olen aina ollut luova ja nauttinut tekemisestä ja uuden luomisesta. Aloin tekemään koruja äitini yritykselle Lahjapaja Pellavankukka n. 8 v sitten. Pitkän aikaa tein koruja vain tekemisen ilosta ja etsin omaa polkuani. Sattumoisin päädyin hopeasavikursseille nelisen vuotta sitten, jolloin löysin aivan uuden maailman ja uuden tavan luoda koruja ja tehdä jotain täysin erilaista. Silloin ymmärsin, että tämä on se, mitä haluan tehdä, ja halusin erikoistua hopea-, pronssi- ja kuparisavikorujen tekemiseen. Tällä tekniikalla pystyin luomaan jotain täysin uniikkia, ja sain tuotua koruni täysin uudelle tasolle, jota olin etsinyt jo pitkään. Tahdon tuoda hopea-, pronssi- ja kuparisavea enemmän tietoisuuteen materiaalina, sillä niissä metalli on puhtaimmassa mahdollisessa muodossa ja niistä voi muokata jotain aivan uutta.
 
Haluan kuitenkin jatkuvasti oppia uutta, imeä uutta tietoa ja tutustua uusiin materiaaleihin ja tekniikoihin. Nautin usean materiaalin ja tekniikan käyttämisestä, sillä se antaa minulle mahdollisuuden luoda aina jotain uutta ja erilaista ja pitää työskentelyn kiinnostavana.
 
Kun kuulin LOV!Tista, se tuntui heti minulle sopivalta myyntikanavalta. Emilian kanssa yhteydenpito on sujunut todella hyvin ja löysimme helposti yhteisen kielen.

Korujani voi löytää myös instagram-tililtäni @julietsdesignjewellery sekä tulossa on myös facebook-sivut samalla nimellä.

  

HUOMAATHAN, että Julian myyntikausi LOV!Tilla on jo päättynyt! 
LOV!T toivottaa Julialle kaikkea hyvää käsityöharrastuksen parissa ja jää odottelemaan Julian tuotteiden näkemistä maailman parrasvaloissa

 

 

Julia valmistaa koruja hopeasavesta. Lovitkauppa.

Hopeasavitekniikka korujen valmistuksessa

Hopeasavitekniikka on lähtöisin alunperin Japanista. Siinä hyödynnetään puhdasta, kierrätettyä 100 % hopeaa. Metalli jauhetaan hienoksi, sekoitetaan orgaanisiin sideaineisiin ja veteen. Tällä tavoin muodostunutta savea voi muokata, valmis koru kuivatetaan, tarvittaessa muokataan lisää ja poltetaan korkeassa lämpötilassa koru-uunissa. Lopullisesta korusta ovat poistuneet orgaaniset sideaineet ja vesi ja jäljelle jää puhdas 999 hopea. Samaa tekniikkaa hyödynnetään myös kulta-, pronssi- ja kuparisavessa.

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua