Ilopunkki haluaa kannustaa jokaista olemaan oma itsensä
Iloa, piristävää asennetta ja herkkiä sateenkaaria - siitä on Ilopunkki tehty 
 
Tunnelmallisessa Porvoossa avopuolisoineen asuva Sanna on löytänyt uudenlaisen levollisuuden. Luonto ja rauhallisempi elämäntahti sopivat hänen luovalle luonteelleen paremmin. Ulkoinen rauha on antanut enemmän tilaa Sannan itseilmaisulle. Sen hyvin luonnollinen ilmentymä on korujen teko. "Olen tykänny näpertää koruja nuoresta lähtien, niin itselle kuin ystäville. Minusta on innostavaa kokeilla uusia tekniikoita ja materiaaleja, kokeilla ja inspiroitua." 
 
Sannan korujen tekemisellä ja kokoamisella on monta muotoa: välillä se on spontaania inspiraation ilotulittelua, välillä kuin tasapainottavaa meditaatiota, kun saa keskittyä rauhassa yhteen asiaan kerrallaan. Kaamoksen aikaan tai muuten alakuloisina hetkinä korujen ideointi ja tekeminen tuo mieleen kauniit kesäpäivät Pride-juhlineen ja iloiset kohtaamiset ystävien kanssa. "Tätä tunnelmaa oikeastaan haluammekin jakaa myös muille korujen ja asusteiden myötä: piristäviä ilonpilkahduksia keskellä arjen harmautta!"
 
Ilopunkin nimi tulee pirskahtelevasta elämänilosta ja pehmopunk-asenteesta: ei tartte olla täydellinen, vaan voi olla rennosti oma itsensä. "Me ihmiset helposti mietitään, mitä muut ajattelevat meistä, kun voisimme miettiä, kuka minä olen, millaiseksi ihmiseksi haluan tulla? Näkyväksi tuleminen on tärkeä osa henkistä hyvinvointia. Juuri siinä toivomme sateenkaarevien, näyttävien korujen ja asusteiden olevan avuksi. Näytä kuka

olet!"

 

 

 

Ilopunkin myyntikausi LOV!Tilla on jo päättynyt, mutta ehkäpä saamme Ilopunkkia valikoimiin uudelleen taas myöhemmin! 

 

Suosittua LOV!T Blogissa:

Pillukorujen toiveena on herättää keskustelua, rikkoa kehohäpeää ja vahvistaa kehopositiivisuutta!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua