Meet the korumuia, jonka voi perustellusti väittää keksineen vanerikorvikset!

Terkkuja LOV!Tin asiakkaille Urjalasta!


Tässä Mari, Ilone korumuia.


Mä suunnittelen ja teen Ilosen tuotteet rakkaudella ja intohimosta lajiin. Rakastan suunnittelua ja sommittelua, värejä, muotoja, 80-lukua, taidetta ja huonohkoa huumoria.


Oon alunperin Karjalantyttölöi Joensuusta ja ilokseni oon huomannu, että mun huumori resonoi muuallakin, kun Itä-Suomessa. Arkipäivän outoudet ja tavallisuudet toimii mulla ehtymättömänä inspiksen lähteenä ja rakkaus väreihin syntyi jo 70-luvulla, eikä vuodet ole mun värejä haalistaneet, päinvastoin!

Mulla on koulutusta monien eri materiaalien käytöstä, niinpä olen rönsyillyt myös esmees asuste- ja korttihommeleihin. Tilaustöitä teen toooosi mielelläni. Moni onkin lähteny mun työhuonepuodilta täysin uniikit rilluttimet korvissa! LOV!Tin "tiimissä" oon ollu jo pitkään, kiva olla hyvässä seurassa <3

Fun fact: Voisinpa väittää, että oon keksiny vanerikorvikset, nimittäin ekat sellaset valmistui vuonna 1989, jolloin kaikki bilekorut oli joko muovia tai vahvasti nikkelipitoista metalliseosta. Olin kesätöissä vaneritehtaalla tienaamassa Interrail -rahaa ja roskiskasasta löytyi aarteita, eli ovaaleja vanerinpaikkapaloja. Iltarientoihin teki mieli uusia korviksia ja tadaa! Päällystin ne mustalla pitsillä ja eikun korviin ja menoksi! 
Ovat muuten tallessa vieläkin :)

Ilosia hetkiä elämääsi toivottaa korumuia Mari

ILONE -osasto LOV!Tilla

Netistä mut löytää LOV!Tin lisäksi:

Instagramista
Facebookista

e-mail: mari@ilone.fi

Pääkuva: Helena Valtonen, BonBon Visuals

ILONE puoti Nuutajärven Lasikylässä

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua