My Sweet Riot on ilon ja värien kuriton karnevaali, joka syntyi intohimosta iloisiin väreihin ja käsillä tekemiseen!

Heidille käsillä tekeminen on elämäntapa, jota ohjaa uteliaisuus, rohkeus ja leikkimielisyys!

 

Hei, olen Heidi Espoosta.

Rakastan värejä ja kaikkea omin käsin puuhastelua. Tykkään kokeilla kaikkea sellaista, mitä en vielä osaa, sillä matka on usein mielenkiintoisempi, kuin määränpää. Tekemistäni ohjaavat uteliaisuus, rohkeus ja leikkimielisyys.

Käsityöt ovat kulkeneet mukanani lapsesta saakka sukuni naisten esimerkin myötä. Varhaisimpia ja rakkaimpia lapsuusmuistojani ovat mummolan keinutuolissa vietetyt hetket ristipistoja, virkkaamista ja milloin mitäkin käsityötaitoa opetellen. Elämän varrella käsin tekemisestä on muovautunut minulle elämäntapa. My Sweet Riot on versonut tästä elämäntavasta. 

My Sweet Riot -nimi merkitsee iloisuuden, söpöyden ja värien kuritonta karnevaalia, josta tekemäni käsityöt muotoutuvat. My Sweet Riot -brändin alle kuuluu värikkäitä käsityötuotteita, sekä blogi, jossa jaan ideoita, ohjeita ja tarinoita käsityöprojekteistani. Tuotesuunnittelussa pyrin yhdistämään rohkeuden, rouheuden ja värien voiman käytännöllisyyteen ja ekologisuuteen. Haluan, että tekemiäni tuotteita ostetaan pitkäaikaiseen ja monipuoliseen käyttöön. 

Minusta on ihanaa olla mukana LOV!T -kaupassa, sillä se edustaa rakkautta käsitöihin, kerää yhteen pienyrittäjiä ja mahdollistaa vastuullisten ja persoonallisten käsityötuotteiden ostamisen helposti ja nopeasti.

 

Instagram: @my_sweet_riot

Facebook: @mysweetriotofficial

Blogi: My Sweet Riot

 

My Sweet Riotin virkatut kotimaiset korvakorut LOV!Tilta My Sweet Riotin virkatut kotimaiset korvakorut LOV!Tilta My Sweet Riotin virkatut kotimaiset korvakorut LOV!Tilta 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua