Hattarallan tarina alkoi villasukista. ´Kun puikkoihin tartuin, ei loppua tullutkaan!´

Hattaralla - rakkaasta harrastuksesta sivutoimiseksi käsityöyritykseksi

 
Kaikki lähti villasukista vuoden 2019 alussa.
 
En ollut kutonut tai tehnyt muitakaan käsitöitä moneen vuoteen. Edellisestä kerrasta, kun olin sukat kutonut oli vierähtänyt reilusti yli 10 vuotta. Näin alennusmyyntien aikaan kaupassa ihania sukkalankoja ja päätin koittaa miltä kutominen tuntuisi pitkästä aikaa. No loppuahan siitä ei sitten tullutkaan, kun puikot käteeni sain, vaan sukkia syntyi omiin ja muidenkin tarpeisiin riittämiin.
 
Pikkuhiljaa aloin tehdä myös muita käsitöitä: ommella koneella, huovuttaa, tehdä kortteja. Kaikkea sitä, mitä olin vuosia sitten tehnyt. Nyt Hattarallan valikoimasta löytyy neulottuja sukkia, ponchoja sekä siivousliinoja eli tiskirättejä. Puuvillakankaista valmistan olkakasseja, lorupusseja sekä rusettiponnareita. Kaura- ja suolatyynyt syntyvät myös puuvillasta tuomaan helpotusta monenlaisiin vaivoihin. Lisäksi teen töitä villasta huovuttamalla ja esimerkiksi Hattarallan Hertta-sydänkorvakorut löytyvät nyt myös LOV!T verkkokaupasta.
 
Kaikki Hattarallan tuotteet löydät kuva-albumeista Facebook -sivulta.
 

Hattarallan valikoimista löytyvät ihanat huovutetut korvakorut, ekologiset kestotiskirätit sekä kauniit rusettiponnarit.Hattarallan valikoimista löytyvät ihanat huovutetut korvakorut, ekologiset kestotiskirätit sekä kauniit rusettiponnarit.Hattarallan valikoimista löytyvät ihanat huovutetut korvakorut, ekologiset kestotiskirätit sekä kauniit rusettiponnarit.

Nainen Hattarallan takana!

 
Kuka sitten löytyy nimen Hattaralla takaa? Minä, Maria, olen kahden pojan, nyt 14 ja 18 vuotiaat, äiti. Kun lapset ovat kasvaneet jo isoiksi, on äidille jäänyt enemmän sitä kuuluisaa "omaa aikaa", jonka voi käyttää vaikkapa käsitöihin.
 
Käsityöt, Hattaralla, on minulle sivutoiminen työ. Päivätyökseni olen liikunnanohjaaja, jonka lisäksi minulla on rakennusalan yritys, missä pääasialliset tehtäväni ovat toimistotöitä. Käsitöitä teen sitten sillä ajalla, mitä näiltä kahdelta jää. Eli vapaa-ajalla(kaan) ei tekeminen pääse koskaan loppumaan. Käsityöt ovat oiva vastapaino päivätöille, sillä ne vievät mukanaan ja ajatukset  pois muusta työstä. Hyvin rentouttavaa. Itse ajattelenkin, että käsitöiden tekeminen on minulle edelleen harrastus. Joskus haaveissa olisi tehdä käsitöitä enemmänkin ja kenties niillä voisi elättää itsensä kokonaan.
 
Tervetuloa Hattarallan maailmaan
Maria on nainen Hattarallan takana. Hattaralla valmistaa käsityönä koruja, kodin kestotuotteita sekä asusteita aikuisille ja lapsille.

Suosittua LOV!T Blogissa:

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua