happy@harmony -malliston keskiössä ovat harmonisen kokonaisuuden muodostavat muodot ja värimaailma
happy@harmonyn yrittäjä Kirsi Holmsténin innostus kestäviin, kauniisiin, kotimaisiin koruihin alkoi omille tytöille suunnitelluista malleista! 
 
”Korujen suunnittelu ja tuottaminen lähti liikkeelle halusta suunnitella ympäristöä huomioiden laadukkaita ja ajattomia koruja, jotka olisivat käytössä pitkäikäisiä ja toisivat kantajalleen hyvää mieltä. Malliston keskiössä ovat muodot ja värit, jotka myös kokonaisuutena muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Ensimmäiset korut suunnittelin omille tytöilleni. Sen jälkeen mallistoon on tullut uusia koruja, joita suunnittelen edelleenkin myös asiakastoiveiden ja palautteiden pohjalta.
 
Yritykseni keskeisimmät arvot ovat ympäristöystävällisyys, laadukkaat tuotteet sekä kotimaisuus. Kaikki suunnittelemani korut maalataan ja valmistetaan lähituotantona Suomessa kotimaisesta koivuvanerista, jolla on FSC ja PEFC ympäristömerkit. Metalliosat ovat kirurginterästä. Korujen suunnittelusta alkaen hävikin määrä pyritään minimoimaan ja myös pakkaukset valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Koruilla on normaalissa käytössä rajoittamaton korjaustakuu.”
happy@harmonyn kotimaiset käsintehdyt korvakorut valmistetaan koivuvaneristahappy@harmonyn kotimaiset käsintehdyt korvakorut valmistetaan koivuvaneristahappy@harmonyn kotimaiset käsintehdyt korvakorut valmistetaan koivuvanerista

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua