Hanna yhdisti 2 sydäntään lähellä olevaa harrastusta - syntyi valikoima ihania lahjatuotteita

Olen Hanna, 40-vuotias perheenäiti Kälviältä, Keski-Pohjamaalta.

Käsityöt ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Jo nuorena tyttönä olin innokas ompelija ja ompelukone olikin kovassa käytössä, kun halusin tehdä itselleni jotain omalaatuista ja erilaista. Sisälläni on aina ollut palava halu saada aikaiseksi jotain näkyvää, nähdä oman käden jälki valmiissa tuotteessa. Ompelutaitoni on kehittynyt vähitellen omien vanhojentanssi- ja hääpuvun ompelujen, omille lapsille tehtyjen vaatteiden ja asusteiden sekä muiden lukuisten ompelutöiden johdosta.

Yksi suurimmista haaveistani on saada elää rauhallista elämää maalla luonnon keskellä, jossa saisin elättää itseni suunnittelemalla ja toteuttamalla ihania tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja aidosti kotimaista käsityötä. Tämän haaveen johdosta aloitin kevytyrittäjyyden 2020 ja viimein maaliskuussa 2022 perustin oman toiminimen, joka kantaa nimeä Hanmari.

Hanmarin valikoimasta löydät pääasiassa trikoisia ja merinovillaisia asusteita sekä vohvelikankaisia tuotteita. Mahdollisuuksien mukaan ompelen tuotteita myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käsitöiden lisäksi myös runojen kirjoittaminen on aina ollut osa minua. Olen halunnutkin yhdistää nämä kaksi itselleni tärkeää asiaa ja osaan vohvelituotteistani on liitetty mukaan itsekirjoittamani runo. Muutamalla sanalla, ihan pienelläkin runolla, voi sanoa niin paljon. Nämä runotuotteet ovatkin sellaisenaan ihania lahjoja ystävälle ja tuttavalle tai itselle tuomaan piristystä arkeen. 

On ihanaa päästä osaksi LOV!Tin mahtavaa ja taitavaa joukkoa. LOV!T on paikka, jossa laadukasta kotimaista käsityötä arvostetaan ja jossa pienyrittäjäkin voi saada omia ainutlaatuisia tuotteitaan esille ja ihmisten tietoisuuteen.

 

Hanmarin sivut löydät instagramista @_hanmari_

 

Kiitos, että tuet kotimaista käsityötä ja pienyrittäjyyttä!

 

Hanmarin vohvelituotteet ovat ihana lahjaidea!Hanmarin vohvelituotteet ovat ihana lahjaidea!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua