Corten´s Designin ainutlaatuiset talokuosit tarjoavat palasen vanhojen talojen kauneutta elämäsi tiloihin

Corten’s Design -taidetta elämäsi tiloihin-

Laita silmäsi kiinni ja kuvittele seuraavaa: vanhojen puutalojen reunustamat kadut, elämää nähneitten puukortteleiden idylli, jossa jokaisella talolla on tarinansa ja historiansa, omanlaatuisuutensa ja kauneutensa

Vanhat talot ovat inspiroineet piirtämään ja luomaan kuoseja tuotteisiin, jotka tarjoavat Sinulle palasen vanhojen talojen kauneutta elämäsi tiloihin.

Corten´s Design on yhden naisen sivutoiminen yritys. Taide on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen sitä kanavoinut maalaamisen kautta ulos. Äitiys teki vuosien hiljaiselon maalaamiseen ja luovuuteen. Vuoden 2020 loppupuolella aika ja elämä kuitenkin puuttuivat asioihin ja aloin piirtämään. Tästä alkoi kehkeytyä jotain, mitä en ollut suunnitellut.

Taloja alkoi piirtyä hennoin viivanvedoin yksi toisensa jälkeen. Tästä lähti ajatus Corten's Designista ja yksi asia johti toiseen. Corten's Designin nimessä on paljon itselleni tärkeitä merkityksiä.

Cor,

Ten, 10

Cortenkatu

Corten teräs

Kotikaupungin historiaa

Corten´s Designin arvoja ovat kotimaisuus, luonto, alkuperäistaide ja digitaalisuus. Tuotteet suunnitellaan ja painetaan Suomessa ja taloaiheisten tuotteiden kuvat pohjautuvat alkuperäisiin tussipiirroksiin. Kuosit kumpuavat luovuudesta, joka ei ole sidottu aikatauluihin ja tästä johtuen tuotemallisto vaihtuu luovuutta ja luontoa kunnioittaen. Tuotteissa arvostan laatua, ekologisuutta ja pitkää käyttöikää. Digitaalisuus mahdollistaa alkuperäisteoksien pohjalta suunnitellut kuosit tuotteisiin sekä yrityksille uniikit liikelahjat ja markkinointikuvat. Talokuoseista loihdin myös koteihin uniikkeja sisustusratkaisuja (tapetit, teippaukset) sekä ikuistan elämäsi talot tussipiirroksina kotisi seinälle.

Lämpimästi tervetuloa yrityksen matkalle mukaan!

Löydät Corten´s Designin seuraavista kanavista:

    Iloa päivääsi! 

    T. Riitta, Corten’s Design

    Jätä kommentti

    Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua