CocoBiin uniikit korvakorut ovat kotimaista käsityötä kauneimmillaan!
CocoBii korvakoruja näpertää kaakaota rakastava Bianca, minä. Kaakaorakkauden huomaa jo yritykseni nimestäkin - Coco viittaa kaakaoon ja Bii on lyhenne nimestäni. 
 
Korujen teko alkoi reilu vuosi sitten, kun aloin uudelleen tekemään enemmän käsitöitä. Pysähdyin ja ajattelin, miksen enää tehnyt niin paljon käsitöitä, vaikka kaikki käsillä tekeminen ja nikkarointi on aina ollut minulle todella mieluista, pienestä pitäen. Ammatiksenikin valitsin maalarin/lattianpäällystäjän, sillä nautin siitä, kun voin kehitellä ideoita tai pohtia, miten toteuttaisin jonkin työn. Parasta on kuitenkin itse tekeminen ja aika moni koruistani onkin syntynyt suoraan tekemällä, ilman kummempia suunnitelmia. Ajatus siitä, että voin istahtaa ja tehdä koruja ajan kanssa, saa aina mieleni hymyilemään.
 
Aloitin tekemällä virkattuja korviksia, mutta sittemmin löysin uuden suosikkimateriaalini, polymeerimassan. Massan loputtomat mahdollisuudet ovat samalla innostava, mutta välillä myös haastava asia. Haluan tehdä korvakoruja, jotka ovat aitoa käsityötä, uniikkeja ja huolellisesti tehty, mutta kuitenkin niin, että niissä näkyy minun tekemisen jälki. Saan paljon inspiraatiota luonnossa esiintyvistä muodoista, josta esimerkkinä pienen pienet halkihelttasienet, joista syntyi idea elegantteihin korvakoruihini.
 
Olin tyytyväinen pieniin luomuksiini ja niinpä tästä mieluisesta harrastuksesta on nyt tullut minulle myös sivutyö. Katsotaan, jos tulevaisuudessa korujen rinnalle tulisi joitain muitakin käsitöitä. 
 
Korujani voi seurata Instagramissa @cocobii_
Verkkokauppani löytyy Etsystä nimellä CocoBii
 
Toivon, että ilahdut minun näpertelyistä!
Kotimaiset korvakorut on valmistettu vastuullisesti käsin. Tilaa omasi LOV!TiltaKotimaiset korvakorut on valmistettu vastuullisesti käsin. Tilaa omasi LOV!Tilta

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua