Cirsiumin Kirsi nauttii krumeluurista ja bling blingistä ja haluaakin luoda koruja erityisesti elämän juhliin

Alussa oli vain pinsettiote..

sitten nyrkki ja nyrkissä kynä. Kynän seuraksi tulivat myöhemmin puikot, neulat, siveltimet sun muut tahtipuikot ja uskokaa pois; huidottu on! Koko ikäni olen jotain tehnyt, kokeillut tahi opetellut. Tai haaveillut opettelevani. Jotta sellainen pyryharakka.

Idea yrityksestäkin oli alussa vain sellainen pirskahteleva toivekupla, pyryharakan pyrähdys, jota puhaltelin mielessäni edestakaisin kuin silmien eteen pyrkiviä, hieman ärsyttäviä hiuksia. Vuosia. Kunnes se kupla ei enää suostunut pysymään piilossa. Niinpä syntyi Cirsium, Kirsin valtakunta honkien keskelle Kerimäelle. Metsän keskellä laulelenkin langasta pitsikorut frivolite-tekniikalla sekä pyörittelen kierrätyspaperista paperihelmikoruja. Niin ihania ja kevyitä. Sanomalehdistä punoutuu taas tötteröt, pukit sekä korit sun muut vasut. Niin, mihin se pyryharakka mihinkään katoaisikaan. Ja kirsikkana tämän kaaoskakun päällä on vielä se toinen rakkauteni. Kasvit. Kesäisiin voit siis nähdä minut tapahtumissa korujen tai kasvien kera. Tulehan morjestaan!

Yrityksen nimi Cirsium tulee siis nimestäni (Kirsi) ja loppuosa -um liitetään usein esim. valtakuntaan tai alkuaineeseen. Molemmat passaa minulle, eikun rinta rottingille. Latinaksi Cirsium tarkoittaa myös ohdaketta, joten kasvejakaan ei ole unohdettu. Siispä Ta-daa! Se on Cirsium, pistäkäähän korvan taakse!

Tulevaisuudessa haluaisin keskittyä vieläkin enemmän juhlakoruihin sekä asusteisiin. Noita krumeluuri ja bingbling-koruja on vain niin nautinnollista tehdä. Dunlop! sanoo sydänkin kun helmilootaa kauhon. Ja mitäkö tekisin jos voittaisin lotossa? Oooo, lähtisin opiskelemaan maailmalle erilaisia tekniikoita punomisesta koruntekoon. Sitomisesta ja solmuista kukka-asetelmiin. Perinteisiä juttuja, eri kulttuureja sekä tekijöitä. Niin ja luudantekoa. Kyllä! 

Miksi sitten LOV!T? Noh, eikös sinustakin ole ihanaa mennä paikkaan, jossa on hyvä olla! Kaiken kukkuraksi näin sinulla on mahdollisuus hankkia kotimaista, laadukasta käsityötä useammalta suomalaiselta pienyrittäjältä yhdellä ja samalla tilauksella. Aika näppärää sanon minä. 

Siispä kaikkea hyvää sinulle, nauretaan ja nautitaan! 


Siispä kaikkea hyvää sinulle, nauretaan ja nautitaan! 
🧡 Cirsiumin Kirsi

- Cirsium -
Jotain hieman erilaista
Cirsium Facebookissa @cirsium.fi 
Cirsium Instagramissa @cirsium.fi

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua