Bupu-yrittäjälle tärkeintä on läpinäkyvyys, luotettavuus ja omaperäisyys

Nimeni on Elina ja olen paljasjalkainen jyväskyläläinen monipuuhaaja.

Olen tehnyt käsitöitä aina! Jo pienenä, kun sain luvan alkaa käyttää ompelukonetta, ompelin nukeille ja Barbieille vaatteita. Pikkuhiljaa myös itselleni. Kaikenlainen askartelu, maalaaminen, käsityöt, nikkaroinnit ja muut puuhastelut jäivät vähemmälle vasta, kun aloitin työt toimintaterapeuttina ja työnkuvaan alkoi kuulua yksilöllisten ortoosien valmistamista - töissäkin tuli puuhasteltua käsillä.

Myöhemmin käsien alkaessa kaivata aina vain enemmän puuhaa, tuli aloiteltua jos jonkinlaisia projekteja, joiden loppuun vieminen tuntui kuitenkin vaikealta tekemisen ollessa päämäärätöntä.

Monen sattuman summana päädyin tilanteeseen, jossa minulla oli käsissäni korvakorujen malleiksi soveltuvia maalauksia. Piirroksia alkoi syntyä lisää sekä paperille, että päähäni ja liikeidea alkoi kirkastua. Tartuin tuumasta toimeen ja pian minulla olikin oma yritys sekä ensimmäiset mallikappaleet käsissäni.

Osa koruista on suunniteltu tietokoneella, osan olen maalannut ensin paperille, josta kuvat on skannattu koruihin. Kaverit -korusarjan suunnittelussa on ollut mukana 10-vuotias tyttäreni.

Kaikki koruissa käyttämäni materiaalit ovat laadukkaita ja luotettavasti testattuja. Metalliosat ovat kirurgin terästä ja puuosat suomalaista koivuvaneria. Painotuotteissa sekä nettikaupan suunnittelussa ja toteutuksessa olen suosinut paikallisia pienyrittäjiä.

Minulle on tärkeää läpinäkyvyys, luotettavuus sekä omaperäisyys.

Korona-aika on ollut ruuhkavuosia elävälle sivutoimiselle yrittäjälle haastavaa aikaa.

Alun perin nettikaupan piti olla myyntipaikkana vain sivuosassa, sillä ajatukseni oli myydä koruja viikonloppuisin markkinoilla ja myyjäisissä, joissa asiakkaat pääsevät ihastelemaan tuotteita livenä ja mallaamaan koruja peilin edessä. Koronan pakotettua tuore yrittäjä täyskäännökseen on pääosassa ollutkin jälleenmyyntiyritykset sekä nettikauppa, joka vaatii yrittäjältä huomattavasti enemmän panostusta markkinointiin.

Tulevaisuudelta toivoisin messuja ja myyjäisiä, joissa pääsisin näkemään asiakkaita taas paikan päällä. Jos voittaisin lotossa, lopettaisin päivätyöni ja hankkisin talon omalla studiolla, jossa voisin päivät pitkät maalata ja rakentaa uusia koruja. Sienestystä unohtamatta!

LOV!T on tuore, ihana ja selvästi aktiivinen toimija ja yrittäjänä minulle tuli tosi hyvä fiilis yhteistyöstä, odotan innolla tätä yhteistyötä ja sitä, että maailma todella aukeaa ja verkkarit vaihdetaan pian mekkoihin!

 

Bupun somet löydät Facesta ja Instasta @bupu

 

Bupu valmistaa kotimaisena käsityönä korvakoruja vanerista. Tilaa omat suosikkisi Lovitkaupasta.Bupu valmistaa kotimaisena käsityönä korvakoruja vanerista. Tilaa omat suosikkisi Lovitkaupasta.Bupu valmistaa kotimaisena käsityönä korvakoruja vanerista. Tilaa omat suosikkisi Lovitkaupasta.

Ihastu Bupun valikoimaan LOV!Tilla

 

Suosittua LOV!T Blogissa:

Väylän tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saisi tekemästään työstä asiallisen palkan!
Askartelu- ja käsityöskenen uusimpia tuulia on monipuolinen nahkaa muistuttava paperi, joka kestää vettä ja sopii mm. ompeluun
Näyttävä kaulariipus käsin valmistetulla lasihelmellä on taiteellisen sisarusparin yhteinen taidonnäyte
Christa neuloi jo ennen kuin osasi lukea - tähtää nyt tekemään käsitöistä ja muotoilusta leipätyönsä!
Yksinkertaiset ja ymmärrettävät ohjeet villasukkien neulomiseet 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua