AurinkoOtukset ovat kierrätetyistä materiaaleista luotuja ystäviä jotka antavat lohtua ja täydentävät juhlapäivän
Värejä ja energiaa!
AurinkoOtus syntyi yli 20 vuotta sitten!

Jo pienenä näpertelin kaikkea ja opin ompelukoneenkin käytön ihan ite ilman neuvoja. Taisi olla verenperintönä taito, kun mummonikin oli kotiompelija aikanaan.

 Vuonna 2000 rakkauteni väreihin sai aikaan haluni luoda myös toisille iloa ja väriä päivään mm. pehmojen muodossa. Värien vaikutukset, värähtelyt ovat vetäneet puoleensa yhä enemmän ja tänä päivänä opiskeltuani intutiiviseksi energiahoitajaksi sisällytän tekemiini energiahoitoihin myös värien voimat.

Alun ajatus käyttää tuotteideni materiaaleina kierrätettyä; vaatteita, verhoja, pöytäliinoja,ym. on kantanut näihin päiviin asti. Pehmoeläinten puuvillakankaat ovat edelleen mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä, jämäpaloja toisilta yrittäjiltä sekä uusia kangaspaloja. Kirpputorit, kierrätys, uusiokäyttö ovat kantava ohjenuora elämässäni. Siksi myös tuotteissani uuden elämän luonti toisen vanhasta on sydänasia! Riippuu millä filiksellä pehmoja teen; syntyy joko hillityn harmonisia väriyhdistelmiä tai räväkän räiskyviä ilopillereitä.

Jokainen pehmo-otus on uniikki yksilö! Kahta samanlaista en tee. Tilkuista saattaa löytyä vaikkapa pieni palanen juuri korvan kokoista kangasta eikä enempää.
Otukset kuuluvat kaikille; vauvasta vaariin niinkuin sanonta kuuluu. Siksi en käytä pehmoissa irtoavia osia ja ne on helppo pestä tarpeen tullen. Sohvalla pötköttämään, kainalossa lohtua antamaan ja täydentämään juhlapäivän. Siinä muutama pehmo-otuksen tehtävä. Tilauksesta teen myös esim. muisto-otuksen vaikkapa lapsesi pieneksi jääneistä puuvillavaatteista, lempiväreissä oman kainalokamun..

Vuosien kuluessa olen ommellut ja värkännyt monenlaista. Aina lähtökohtana on käyttää kierrätettyä niin paljon kuin löydän. Tällä hetkellä pehmojen lisäksi mm. solmin uni- & aurinkosieppareita vanhoihin rannerenkaisiin ja pohdin olisiko aika satsille isompia vakosamettisia pehmoeläimiä.

Jokaisen käsin valmistamani tuotteen lähetän kotonani sijaitsevalta työhuoneelta matkaan positiivisella energialla!

Toivon, että AurinkoOtus löytää uusia ystäviä, tukijoita muuttuvassa maailmassa.
Tulethan tsekkaamaan mitä AurinkoOtukselle kuuluu: www.instagram.com/aurinkootus
Sohvalla pötköttämään, kainalossa lohtua antamaan ja täydentämään juhlapäivän. Siinä muutama pehmo-otuksen tehtäväAurinkoOtus -pehmolelu on ihana lahja lapselle, kotimaista käsityötä LOV!Tilta!AurinkoOtus -pehmolelu on ihana lahja lapselle, kotimaista käsityötä LOV!Tilta!
 

LOV!T

LOV!Tille innostuin mukaan tulemaan yritystuttuni kautta. Kun itselläni ei ole verkkokauppaa suunnitelmista huolimatta, on tämä ihana mahdollisuus monelle yrittäjälle olla ”saman katon” alla. Saada toimiva yhteys yrittäjien ja asiakkaiden välille.

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua