annuu DESIGN syntyi palosta luoda kestävää ja kaunista perheen pieneimmille!
annuu DESIGN on pieni oululainen käsityöyritys, jonka valikoimiin kuuluu ajattoman kauniit vauva-ajan pelastajat; tuttinauhat ja imetyskorut!
 
annuu DESIGN on 2020 perustettu pienimuotoinen käsityöyritys joka syntyi palosta luoda kauniita ja ajattomia tuotteita perheen pienimmille! Olen äärettömän yrittäjähenkinen ja ennen äitiyslomaani olinkin jo täysipäivänen kauneusalanyrittäjä. Olen aina rakastanut tehdä luovia ja taiteellisia asioita ja pohdin, mitä voisin tuoreena äitinä tehdä myös silloin, kun en voi tehdä asiakastöitä. Ajatus omasta käsityöyrityksestä oli kypsytellyt takaraivossa jo pitkään ja siksi ryhdyinkin kehittelemään tuotteita ja suuntaa mitä haluan tulevaisuudessa verkkokauppaani luoda. Näin syntyi annuu DESIGN!

Haluan panostaa töissäni korkeaan laatuun ja turvallisuuteen.

annuu DESIGN -tuotteet on valmistettu standardien mukaisesti ja materiaalit ovat tarkoin testattuja. Valmistamalla tuotteet itse, voin täten varmistaa niiden laadun ja kestävyyden jotta niistä on omistajilleen iloa pitkään.
 
Omaan tuotantoon kuuluvat Tuttinauhat, Imetyskorut, Purulelut, sekä pienet seinävaatteet mitkä sopivat erinomaisesti lastenhuoneen sisustukseen! ♡
 
Tervetuloa seuraamaan annuu designia Instagramissa
 
annuu.DESIGN valmistaa imetyskoruja ja tuttinauhoja laadukkaista materiaaleista. Tilaa omasi Lovitkaupasta.

 

HUOM! annuudesignin päivittäessä brändi-ilmettään, myydään aiemmalla kuosilla olleet makramee tuttinauhat pois puoleen hintaan, voimassa niin kauan, kun tuotteita riittää! 

 

 
Olethan tutustunut jo Mariaan, joka valmistaa käsin ajattoman kauniita punoskransseja Vesangalla?

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua