annamariback design - kotimaisia korvakoruja intohimosta persoonallisiin tyyleihin!

Yrittäjän elämä pähkinänkuoressa!

Moi kaikille. Täältä kirjoittaa annamariback designin yrittäjä, Anna-Mari Back. Valmistan korviksia uudessa yrityksessäni, joka on vielä aivan vauva, alle vuoden ikäinen!

Olen vuonna 91 syntynyt nainen Jyväääskylästä, (kolmella ä:llä). Olen sellainen tyyppi, joka innostuu helposti uusista ideoista, rakastaa unelmoida ja joka kirjoittaa jatkuvasti erilaisia listoja kännykkänsä muistiinpanoihin. Tykkään koirista, kirppareista, luontopoluista, tasa-arvosta, hyvästä kasvisruoasta ja kaikista kauniista asioista.

Olen opiskellut elämäni aikana kauneusalaa, liiketaloutta sekä graafista suunnittelua, ja ennen tätä työtä olen tehnyt töitä näiden alojen parissa.

Kotoani löytyy kouluikäinen lapsi ja pieni pörröinen koira. Arki on siis kiireistä, mutta ihanaa. Kolmas vauvani on tämä yritys, joka syntyi vuoden 2023 loppupuolella, vuosien unelmoinnin jälkeen.

Miksi päätin alkaa korujen tekijäksi?

Kun huomasin jatkuvasti miettiväni, minkälaisia korviksia itse haluaisin käyttää, tajusin, että ei niitä ajatuksia kukaan muu tee todeksi, ellen minä itse. Niinpä lähdin opiskelemaan graafista suunnittelua, keräsin rohkeuteni ja hyppäsin täysillä korvakorubisnekseen, toivoen muidenkin tykkäävän siitä, mitä itse pidän kauniina.

Haluan auttaa ihmisiä luomaan omanlaista, persoonallista tyyliään. Haluan nähdä maailmassa enemmän väriä, iloa, rohkeita valintoja ja ihmisiä, joilla on hyvä olla valitsemansa korut yllään.

Olen aina ollut taiteellinen ihminen, ja on kerrassaan mahtavaa tehdä työtä, jossa saan luoda kauniita asioita. Minua innostaa myös todella paljon olla mukana luomassa kestäviä ja ekologisia tuotteita. Vihreät arvot ovat tärkeitä minulle.


Minkälaisia koruja valmistan?

Saippuakuplia, kukkia, kantaaottavuutta, väriä, iloa ja eloa. Niistä aineksista on syntyneet minun korvakoruni. Periaatteenani on tehdä korviksia, joita on mielenkiintoista katsella. Siksipä usein koruissani onkin parin korvikset keskenään hieman erilaiset, mutta kuitenkin täydellisesti yhteen sopivat. Teen myös simppelimpiä korviksia, kuten klassisia kukkakorviksia ja pieniä nappeja, jotain joka tilanteeseen. Kaiken kaikkiaan; teen vain sellaisia koruja, joita itsekin haluan käyttää, ja joita rakastan 100%!


Jos voittaisin lotossa..

..sijoittaisin ehdottomasti yritykseeni, ja varmistaisin, että voin tehdä tätä rakasta työtäni ikuisesti! Ja toki lähtisin katselemaan maailmaa kaikkein tärkeimpäni, eli poikani, kanssa.

Miksi LOV!T?

LOV!T on ensimmäinen jälleenmyyjäni! Ammattimaiset nettisivut, monet ihanat brändit ja laadukkaat somepostaukset houkuttelivat minutkin hyppäämään mukaan. Mikäs sen parempaa, kuin kotimaisten pienyrittäjien ihanat tuotteet samassa osoitteessa. Yksillä postimaksuilla saa useamman upean tekijän tuotteita, kuinka kätevää! LOV!Tin yrittäjän kanssa kaikki on sujunut alusta asti oikein hienosti, mikä on myös syy siihen, että yhteistyötä haluaa jatkaa.

yt. Anna-Mari Back

 

annamariback designin koruvalikoima LOV!Tilla

annamariback design Instagramissa

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua