Makrameekoruissani yhdistyvät kotimainen käsityö ja pala Suomen luontoa

Terve!

Tuuhan tutustumaan Makrameekoruihin!

Mie oon Anna, aurinkoinen AMK-opiskelija, korvakorujen lisäksi makrameeta muutenkin harrasteleva 27- vuotias yrittäjähaaveilija Joensuusta. 

Makrameekorut ovat miulle aivan uusi tapa tehdä käsitöitä ja toteuttaa itseäni. Näin olen herätellyt olemassa olevaa käsityöläistä uudelleen henkiin. Talviaikaan kotonani kuuluu usein myös puikkojen kilinää ja milloin minkäkinlaisia sukkia putoilee puikoilta.

Koruissani yhdistyvät kotimainen käsityö ja pala Suomen luontoa. Materiaaleissa olen pyrkinyt suosimaan kotimaisia vastuullisia materiaaleja, kuten suomalaista FSC-sertifioitua koivuvaneria sekä kotimaisten tuottajien makrameelankoja. Materiaaliostoillani haluan myös tukea kotimaisia ja paikallisia pienyrittäjiä.

Makrameekorut saivat alkunsa erään kouluprojektini myötä, jolloin pääsin tutustumaan joensuulaisen teollisen muotoilun yrityksen toimintaan. Tästä kehkeytyikin lopulta yhteistyö, jonka ansiosta koruni ovat paikallisesti ja käsityönä täällä Joensuussa valmistettuja. 

Meneillään olevat opintoni ovat rohkaisseet minua ottamaan askeleen kohti yrittäjyyttä ja toivoisin jatkossakin voivani työllistää itseni sivutoimisesti. 

Tämä yhteistyö Emilian kanssa on jo nyt ollut minulle kannustava ja opettavainen kokemus kohti verkkokauppaa, jota minulla itselläni ei vielä ole. Koen, että pääsy LOV!Tille on aloittelevalle yrittäjälle riskitön mahdollisuus kokeilla verkkokauppatoimintaa!

 

Toistaiseksi löydät minut sosiaalisen median kanavista Instagramista; @makrameekorut ja Facebookista; Makrameekorut.

Mikäli Makrameekoruvalikoimasta ei löydy sävyä juuri sinulle, ole rohkeasti yhteydessä somen kautta tai sähköpostilla makrameekorut@gmail.com

Tehdään yhdessä just siulle sopivat korvikset arkeen tai juhlaan!

 

-Kaunista kauniille, just siulle-

 

Anna

Makrameekorut valmistaa käsin kotimaisia makrameekoruja. Korut myynnissä Lovitkaupassa.
 
Makrameekorut valmistaa käsin kotimaisia makrameekoruja. Korut myynnissä Lovitkaupassa.Makrameekorut valmistaa käsin kotimaisia makrameekoruja. Korut myynnissä Lovitkaupassa.Makrameekorut valmistaa käsin kotimaisia makrameekoruja. Korut myynnissä Lovitkaupassa.
 
Päivitetty 20.9.2021. Annan ja Makrameekorujen myyntiaika LOV!Tilla on päättynyt, mutta löydät Makrameekorut yhä somesta!
 

Suosittua LOV!T Blogissa

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua