Alisa suunnittelee ja toteuttaa virkattuja koruja

Olen Alisa, turkulainen freelance näyttelijä ja teatteriopettaja/ohjaaja. Olen yksi Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Companyn perustajajäsenistä. Taidetilassamme toimii sirkus- ja teatterikoulut sekä esitystoimintaa. Olen myös osa esiintyvää duoa nimeltä FlouTila. Repertuaaristamme löytyy sirkusta, fyysistä teatteria, improvisaatiota sekä musiikkia ja rakastamme erityisesti katuesiintymistä. 

 

Teatteritöiden lisäksi olen käsitöiden suuri ystävä ja tärkein niistä on virkkaus. Olen virkannut jo vuosia ja pääosin omaksi ilokseni. Kolme vuotta sitten päätin kokeilla korvakorujen tekoa. Aluksi tein koruja ohjeista, mutta hyvin nopeasti aloin suunnittelemaan omia malleja ja monet kiinnostuivat ostamaan korujani. Perustin sometilin käsitöilleni ja aloin valmistamaan koruja myös tilauksesta ja toiveiden mukaan. Koska pidän virkkamista yhä harrastuksenani, en ole vakiinnuttanut tuotantoani pysyväksi, mutta tasaisin väliajoin palaan koruihin ja kehittelen uusia malleja ja leikin uusilla väreillä. Tulevaisuudessa haluaisin suunnitella ja valmistaa vaatteita ja kokeilla uusia tekniikoita, kuten makrameeta. 

 

Käsitöitäni löytyy somesta @asalonkorut (facebook) & @asalon_crochet (instagram)

Teatteri- ja sirkusjutut löytyy somesta @sirkusteatteriaura ja @floutila  

 

KATSO ALISAN TUOTEVALIKOIMA

 LOV!Tin IG:ssä on viikolla 16 meneillään yhteystyöarvonta, josta voit voittaa suosikkitupsukorviksesi omaksesi! Kipaise osallistumaan!

LOV!T IG:ssä

 

Asalon virkatut korvakorut Lovitkaupasta

 

Olethan jo lukenut Seijasta, joka herättää vanhoja lautapelejä eloon tekemällä niiden osista upeita korviksia?

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua