AinMar Designin 3D-tulostetuilla tuotteilla on aina merkitys tai tarina, jota pääset tuotteita käyttämällä täydentämään
Moikka!
 
Olen Aino-Maria, nuori yrittäjänainen AinMar Design -toiminimen takana. Olen avoin ja aurinkoinen persoona, jolle laadukas asiakaspalvelu on kaikki kaikessa.
 
Valmistan 3D-tulostettuja tuotteita koruista koriste-esineisiin, esiintymisvaatteiden koristeluista hääkoristeisiin. 3D-tulostuksen lisäksi opettelen pikkuhiljaa laserleikkurin käyttöä ja rakkaus vektoripiirtämiseen on siirtynyt myös postikortteihin ja tarroihin.
 
AinMar Design syntyi rakkaudesta uniikkeihin tuotteisiin, jotka ilahduttavat kerta toisensa jälkeen persoonallisuudellaan. Haluan tarjota tuotteita, jotka erottuvat juuri sopivasti joukosta sekä tuotteita, joita on ilo käyttää. Kaikki lähtikin siitä, että suunnittelin itselleni koruja. Halusin jotain erilaista ja pian minulle kehittyikin persoonallinen tyyli, jonka asiakkaani jo tänä päivänä ilokseni tunnistavat.
 
Tällä hetkellä kaikki korutuotteet valmistetaan 3D-tulostamalla, jolloin syntyvän jätteen määrä on minimaalinen. Tuotteiden materiaalina toimii ekologinen PLA-muovi, jonka raaka-aineina käytetään uusiutuvia lähteitä, kuten sokeriruokoa. Osa materiaaleista on jo kierrätetty. Koruosat ovat hopeoitua messinkiä ja korvakorukoukut hopeoitua koruterästä, joka sopii usein paremmin kuin aito hopea.
 
Uudet tuotteet syntyvät usein asioista, joita näen tai asioista, joista olen aina pitänyt. Näen pöytäliinassa peikonlehden ja uudessa ruskean sävyssä pöllön kasvot. Niin paljon on vielä suunnittelematta ja toteuttamatta, mutta tärkeintä onkin se matka ja siitä nauttiminen!
 
Jokaisella korulla on taustallaan tarina tai merkitys. Käyttämällä tuotteitani, kirjoitat niille jälleen uuden tarinan, joka voi merkitä sinulle monia eri asioita ja ennen kaikkea luoda erilaisia muistoja. Tuotteeni viestivät usein persoonallisuutta, mutta myös monia muita asioita, jotka voit rauhassa selvittää itse.
 
Olen päässyt näkemään, kuinka paljon iloa luon tuotteillani – sen vuoksi jokainen tuote valmistetaan intohimolla ja ilolla. Pyrin lähettämään tuotteiden mukana myös sitä aurinkoisuutta, jota yrittäjyys luo sisälläni.
 
Kiitos, kun tuet suomalaista pienyrittäjää!
Ota AinMar Design seurantaan somessa:
 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua